View Single Post
Παλιό 23-01-2011, 01:29
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Δεκτή η μήνυση για Έσχατη#Προδοσία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK Εμφάνιση μηνυμάτων
#
Επιτέλους μια καλή αρχή.
Ελπίζουμε και σε συνέχεια.
#

Δεκτή η μήνυση για Έσχατη#Προδοσία

Από τη σελίδα της Νελλυ Ψαρού παρουσιάζουμε μια ανασκόπηση των όσων ................................................................Τροϊκανοί!", είπε χαρακτηριστικά. Βάση αυτής της δανειακής σύμβασης που υπογράψανε, αν δεν πληρώσουμε μία δόση, οι δανειστές μας μπορούν να προβούν σε κατάσχεση κάθε δημόσιας περιουσίας μας, χωρίς περιορισμό - εξ' ου και τα δημοσιεύματα για τα νησιά μας! "Ποιος είναι ο λόγος νομίζετε που δεν υπεγράφη η σύμβαση για τον Αστακό;", είπε, "γιατί δεν απάντησαν ποτέ γιατί δεν προχώρησε αυτή η σύμβαση; Αφού, το Ελληνικό κράτος δεν είχε δικαιοδοσία να υπογράψει τίποτα χωρίς τη συναίνεση των δανειστών του" . Μάλιστα, τυχόν δικαστική διένεξη που θα προκύψει (με πολίτες π.χ.) θα επιλύεται με το αγγλικό δίκαιο και όχι το ελληνικό, δηλαδή με το δίκαιο των δανειστών μας.

.................................................................πουλάνε όλη την ελληνική γη για μια δανειακή σύμβαση, τι πρέπει να γίνει;" αναρωτήθηκε, τονίζοντας ότι τα χρήματα των δανείων αυτών, σύμφωνά πάντα με το ίδιο το Μνημόνιο, δεν προορίζονται για μισθούς και συντάξεις, όπως μας λένε, αλλά για τη στήριξη της ρευστότητας των τραπεζών!

.................................................................Το πρόβλημα είναι η ηττοπάθεια. "Αυτοί δεν θα φερόντουσαν σαν λύκοι αν εμείς δεν φερόμασταν ως αρνιά. Ας γίνουμε εμείς λοιπόν λύκοι. Λυσσασμένοι λύκοι!"
Τι μου θυμίζει – τι μου θυμίζει… όταν τα έγραφα, κάποιοι έπεσαν σαν λυσσασμένοι λύκοι και αμφισβήτησαν τα πάντα. Μόνο αυτοί ήξεραν. Και κοιτάχτε εκεί και κοιτάξτε εδώ, τα δημοσιεύματα, τις έρευνες, μα πού τα βρήκες αυτά…

Ο γιατρός – ο εισαγγελέας που δέχεται την αγωγή – εγώ – η αγορά που βοά, δεν έχουμε ιδέα.

Δεν ξέρουμε την έκβαση. Κόλποις ή κόποις, μπορεί να χαθεί η υπόθεση και μάλλον έτσι θα γίνει, αν σκεφτούμε την σύγχρονη λαμογιακή ιστορία μας. Αν όχι όμως? Φαντάζεσθε να δικαιωθούμε? Να δικαιωθεί ο κόσμος? Να πάνε φυλακή – να δημευθούν οι παράνομα και με μίζες αποκτημένη τεράστια περιουσία τους? Τέλος, να πάρουν το μνημόνιο – μνημόσυνο και να το βάλουν στον #### τους? Οι κυρίες να με συγχωρήσουν για την γλώσσα μου, αλλά είναι θέμα ΜΕΓΙΣΤΗΣ εθνικής σημασίας.

Απολαμβάνω και εύχομαι με κλειστά μάτια και μόνο με την σκέψη.
Reply With Quote