View Single Post
Παλιό 25-01-2011, 00:01
tman Ο/Η tman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: Triumph Tiger 800 ADV

Ας μην καίγονται τα χλωρά μαζί και με τα ξερά, μιας και "μας διαβάζουν χιλιάδες". Οι αγώνες τέρμα μετά από μία full εικοσαετία. Έχουν και οι υπόλοιπες μοτοσυκλέτες... ψυχή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Πίστεψέ με, ειλικρινά χαίρομαι που ΔΕΝ είμαι μόνος μου σ' αυτόν τον κόσμο.Μαζί μ' εμένα διαβάζουν και κάποιες άλλες χιλιάδες. Ειλικρινά χαίρομαι που υπήρξα-έστω για λίγο-ιδιοκτήτης Τriumph την οποία καταφχαριστήθηκα.Ειλικρινά χαίρομαι που μου δίνει ο Θεός δύναμη να μπορώ να καβαλώ καθημερινά βρέξει-χιονίσει.Ειλικρινά χαίρομαι που κάποια στιγμή στη ζωή μου είδα τα πράγματα από "μέσα" ως συνεργάτης των περιοδικών "ΜΟΤΟ" και "0-300".Ειλικρινά χαίρομαι που η πλατούλα μου ξεφόρτωσε το πρώτο R1200 GS στην Ελλάδα πολύ πριν το φέρει η επίσημη αντιπροσωπεία όταν όλοι κορόϊδευαν και έλεγαν τι "μπακατέλα είναι αυτή"(ας είναι καλά ο Κώστας Μηλιώνης του "Imported Bikes").Τάκη μου, βλέπεις είναι μικρός ο κόσμος,μικρότερη η Ελλάδα και ακόμη πιό μικρή η γειτονιά μας.Tην πείρα σου,τη γνώση σου και τις αγωνιστικές σου περ####νές ουδείς αμφισβήτησε.Καλά χιλιόμετρα.Δε μου λές, οι αγώνες τέρμα;
Reply With Quote