27-01-2011, 11:27
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Γλίτωσε από επίθεση ο Κώστας Σημίτης
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate
Γιώργο καλημέρα, τα πράγματα είναι απλά έχεις λάθος τρόπο σκέψης, το γεγονός ότι όλοι αυτοί έφαγαν έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε εις βάρος μας δεν τους δικαιολογεί να μην δέχονται την κριτική του αγανακτισμένου λαού που στην περίπτωση του πρώην Πρωθυπουργού ήταν με την μορφή προπηλακισμών, από νέους, όλοι ξέρουμε ότι το αίμα των νέων βράζει, εσύ αν πέρναγες από δίπλα του ίσως να του έλεγες ότι καλά έκανε και τα έφαγε γιατί κοίταξε το μέλλον των παιδιών, εγώ ίσως και να του έθετα κάποια ερωτήματα, ο νέος όμως που βλέπει ότι η ζωή του είναι στην " εντατική " και δεν ξέρει πότε και αν θα βγει τρώει σίδερα. Άλλωστε σίδερα έτρωγαν και οι νέοι του Πολυτεχνείου για να μπορείς εσύ και εγώ και όλοι να γράφουμε ελεύθερα τις σκέψεις μας αλλά ελπίζω να έχεις καταλάβει-διαπιστώσει ότι είναι και αυτοί μέσα στην παρέα που τρώνε. Οπότε θα σου έλεγα να ξυπνήσεις και να δεις την πραγματικότητα, το ίδιο το κράτος επιτρέπει στον ελεύθερο επαγγελματία να μην κόβει την απόδειξη γιατί αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας, τα υπόλοιπα από κοντά στο Σοφικό
Υ.Γ: το άρθρο το είχα διαβάσει και με προβλημάτισε το γεγονός πόσο μαύρο χρήμα υπάρχει ακόμα, δεν μπορεί ο άλλος να είναι στο ταμείο ανεργίας να παίρνει 500,00€ και να μην έχει αλλάξει τίποτα στην ζωή του ?
|
καταρχην ο προπηλακισμος δεν ηταν απο ''νεους'' αλλα απο νεους αναρχικους, ξερεις αυτους που καινε την αθηνα καθε τοσο, οι οποιοι εκεινη την ωρα αφισσοκολουσαν το αντιεξουσιαστικο τους υλικο
Προπηλακίζοντας τον Σημίτη... - TO BHMA
Αν εχω λαθος τροπο σκεψης φιλε Σταυρο ασε με να τον εχω οπως εγω (και άλλοι) αφηνω εσας να εχετε λαθος τροπο σκεψης και αντιδρασης!!! Και δεν χειροδικω λεκτικα ¨η πρακτικα εναντιον κανενος!!!
Το ''λαθος'' ειανι τελειως υποκειμενικο οταν αφορα σκεψεις και τελειως αντικειμενικο οταν αφορα πραξεις διοτι εκει κρινεται, αν ειανι σωστο ¨η λαθος, εκ του αποτελεσματος!!
Συμβουλη μου ειναι να αφησουμε το αποτελεσμα να να ερθει και μετα κρινουμε δια της κυρηξης της επαναστασης!!
Οσο για τα σιδερα που ετρωγαν οι νεοι του πολυτεχνειου να σου υπενθυμισω οτι οι νεοι του πολυτεχνειου κυβερνουν απο τοτε μεχρι σημερα, απο Πρωθυπουργους μεχρι κλητηρες!!!!
Για μενα το εργο του πολυτεχνειου τελειωσε με την ελεεινη εισοδο του τανκ! Απο εκει και υστερα αρχισε το εργο των νεων του πολυτεχνειου το οποιο κρατουσε μεχρι χθες!!!!!!!
Οσο για τις αποδειξεις, ναι εχεις δικιο, το κρατος επετρεπε να γινεται οπως και το ιδιο το κρατος τωρα ''απαγορεψε'', ¨η τουλαχιστον προσπαθει σε αυτην την κατευθυνση, να συνεχισει να γινεται!!!
Κι επειδη το ''απαγορεψε'' εμεις οι βολεμενοι τοσα χρονια με την ''ανοχη'' του υπολογου σε αυτο κρατους δεν θελουμε τιποτε να αλλαξει!!!
Ομως η ζωη εχει δειξει οτι ολα εχουν αρχη και τελος, και αυτο το βολεμα για τα επομενα χρονια παει και τελειωσε!! Ως διαφαινεται τουλαχιστον!!!
Οταν το 2013, που ειναι η επομενη αναθεωρηση του συνταγματος, ολα αυτα που νομοθετουνται σημερα περασουν σαν υποχρεωσεις των επομενων νομοθετων θα δεις οτι οι ''βολεμενοι'' τοσα χρονια δεν θα ξερουν απο που να ξεφυγουν. Και βολεμενους εννοω ολους μας, πολιτες, πολιτικους, Δ.Υ. Ι.Υ. καταναλωτες, εμπορους, ελευθερους επαγγελματιες καθε ειδους κ.λ.π.
Ακομα, και το διαπιστωνω σε καθε νημα που αναφερεται στα σημερινα τεκταινομενα, δεν εχουμε καταλαβει τι συμβαινει! Το νοιωθουμε αλλα το ''γιατι'' αφορα άλλους και οχι εμας!!!!!! Πολυ βολικο!!!!
Σημ. κι εγω 500ε παιρνω απο το ταμειο ανεργιας και γιαυτο 99% δεν θα ερθω στο Σοφικο! τι λες, εχει αλλαξει κατι στην δικια μου την ζωη?
Και ομως δεν καταφευγω στην καταστροφολογια!!!!!!!!!!
Δεν καταφευγω στην αντιδικια!!!!
Δεν καταφευγω στο υβρεολογιο!!
|