View Single Post
Παλιό 27-01-2011, 11:52
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Γλίτωσε από επίθεση ο Κώστας Σημίτης

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ξαναλέω ότι μπορεί να μην είναι σωστή αντιμετώπιση ο ξυλοδαρμός αλλά όταν έχεις αγανακτήσει δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις.
Όλοι έχουμε τα όριά μας και ο Γιώργος (GeorgeP) φυσικά το ίδιο.
Γιώργο αναφέρομαι σε εσένα γιατί μου φαίνετε ότι πιστεύεις ότι όλα λύνονται με τον διάλογο.
Σωστό και σεβαστό και για να είμαι ειλικρινής και εγώ το ίδιο πιστεύω. Αλλά εσύ δεν έχεις έρθει ποτέ σε κατάσταση να θες να δείρεις κάποιον επειδή σου πείραξε το παιδί την γυναίκα, σε έκλυσε με την μηχανή όταν μιλούσε στο κινητό κ.τ.λ. ? από το να του εξηγήσεις απλά και ωραία με διάλογο πόσο μ………… είναι?
Δεν έχω έρθει σε τέτοια κατάσταση και δεν το θέλω αλλά αν κάποιος μου πειράξει το κοριτσάκι μου δεν ξέρω αν θα σταματήσω στο ξύλο.
Το πειράξει είναι σχετικό για τον καθένα σε αυτές τις δύσκολες μέρες και σκέψου πόσοι είναι αυτοί που δεν θα έχουν να ταΐσουν τα κοριτσάκια τους σε λίγο και θα νοιώθουν αδικημένοι και πειραγμένοι
ουουουουυυυυυυ!!! ΠΟΛΛΕΣ εως κι αμετρητες φορες, αλλα παρεμεινα νηφαλιος!!
Ξερεις κατι, πιστευω οπως εχω ξαναγραψει στο οπου ''δεν μπορει να εφαρμοστει η δημοκρατια εφαρμοζεται για ολιγον η δικτατορια!!!!'' Ετσι μεχρι να ισσοροπησουν τα πραγματα!
Θα σου πω ενα παραδειγμα απο την ζωη το ποιο αν αντικαταστησεις τα εμπλεκομενα του μερη θα εχεις το αποτελεσμα του παραπανω αρχαιου και εφαρμοσμενου στην αρχαια Ελλαδα ρητου!!!

Πριν μερικα χρονια ο αγαπητος αδερφος μου πηγαινε με το βαραντερο ομορφα και ωραια στον δρομο, ξαφνικα μια καλογυαλισμενη μερσεντες τον εκλεισε και μονον η τυχη τον γλυτωσε!! Στα επομενα φαναρια φτανει την μερσεντες, κατεβαινει κατω και παει να περιλαβει τον μεσηλικα οδηγο......και χωρις καν να κουνηθει απο την θεση του ο οδηγος της του κολαει στο κεφαλι ενα 9αρι λεγοντας του ''θελεις δυο μετρα χωμα ¨η να καβαλησεις και να φυγεις?''
Μερσεντες+οδηγος=εξουσια
Βαραντερο+αδερφος=εμεις ολοι

παραλληλισε το και θα δεις οτι ολα θα γινουν με τον τροπο της εκαστοτε κυβερνησης κι εμεις στο τελος, μετα απο χρονια, θα αποκτησουμε συνειδηση καταναλωτικη, οι εμποροι εμπορικη και οι ελευθεροι επαγγελματιες απλα...συνειδηση γενικη!!
Διοτι ο Ελληνας μονον ετσι καταλαβαινει!! Το εφαρμοζαν και οι αρχαιοι!!!
Reply With Quote