View Single Post
Παλιό 27-01-2011, 11:05
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Γλίτωσε από επίθεση ο Κώστας Σημίτης

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Η κάθε "επανάσταση" οδηγεί ιστορικά σε απλή αλλαγή στη νομή της εξουσίας. Αυτοί που διαμαρτύρονται, ικανοποιούνται για λίγο και μετά θα είναι πάλι οι ίδιοι που θα βγουν στο δρόμο με τις ίδιες διεκδικήσεις.
Θέλετε να τους δείρετε ?
.............................................................................................................
.............................................................................................................
Προτείνω λοιπόν να μην ενεργείτε εν θερμώ γιατί με αυτά μου έρχεται στο μυαλό ο Σουγκλάκος με το "εγώ πότε θα δείρω ???"

PS. Λύση δεν έχω να αντιμετωπίσω αυτά τα φαινόμενα και ποτέ δεν ήθελα να είμαι "πρωθυπουργός για μια μέρα". Κολυμπάω μαζί με όλους τους άλλους, φροντίζοντας να προσαρμόζομαι στο παρόν σύστημα και να παίρνω ό,τι περισσότερο μπορώ για την οικογένειά μου και τους φίλους μου.
Οπως ακριβως και το 1975, διωξαμε τους κακους και ηρθαν οι καλοι.....μεχρι σημερα!!
Διωξαμε τον Καποδιστρια, δολοφωνοντας τον, και ηρθαν οι καλυτεροι.....οι Γερμανοι δια του Οθωνα!!!!!!!

Αντε και εις ανωτερα!!!!!
Reply With Quote