View Single Post
Παλιό 27-01-2011, 16:33
jonyp Ο/Η jonyp βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: Preveza
Μoto: R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: Γλίτωσε από επίθεση ο Κώστας Σημίτης

Μια συνηθισμένη ατάκα στους μαφιόζους του Σικάγου όταν θέλανε να πιέσουν κάποιο μέλος να σκοτώσει: λέγανε το εξής "Αν έβλεπες κάποιον να βιάζει και να πνίγει την μάνα σου ή την αδερφή σου ή την γυναίκα σου ή την κόρη σου τι θα έκανες?"

Η βία είναι έμφυτη σε όλους τους ανθρώπους. Τα όρια τα οποία όταν τα ξεπεράσεις σε οδηγούν στη βία λεκτική ή σωματική κυμαίνονται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αλλά αν περάσεις από μία λαϊκή και δεις γιαγιά 80αρα να παρακαλάει για ένα μήλο (το έχω δει μπροστά μου να δείχνει μια χούφτα με κάτι πεντάλεπτα και να κλαίει) όχι γιατί ήτανε άσωτη και ανεύθυνη όταν ήτανε νέα αλλά γιατί τα λευτά της τα φάγανε οι γνωστοί με τα δομημένα και τα άλλα κόλπα, εκεί να σας δω!

Όταν οι κλέφτες νομοθετούν και διοικούν απλά δεν υπάρχει τρόπος τιμωρίας. Το άδικο λοιπόν σε πνίγει. Εσύ λοιπόν ανήθικε που στέρησες από την γιαγιά ένα φρούτο μάθε ότι δεν είμαστε πρόβατα (συγνώμη Κώστα τα δικά σου ζωντανά είναι πιο έξυπνα από όσο νομίζουν ότι είμαστε εμείς οι πολιτικοί). Όταν θα σε δω να περνάς δίπλα μου με το πανάκριβο υποκριτικό σου κουστούμι ενώ εγώ δεν πάω στο καφενείο γιατί δεν μπορώ να κεράσω ένα καφέ ε θα μου ανάψουν τα λαμπάκια!

Παιδιά μη κρίνεται αυτούς τους χοντρόπετσους με τα δικά σας κριτήρια. Είμαι σίγουρος πως όσοι είστε ενάντια σε τέτοια περιστατικά βίας μάλλον θα αρκεί μια υπόνοια αδικίας σε συνάνθρωπό σας για να μη κοιμηθείτε το βράδυ. Εδώ μιλάμε για κλέφτες των ανήμπορων και εξαθλιωτές των πάντων που σε κοιτάνε στα μάτια και σου λένε πόσο αγωνίστηκαν για το κοινό καλό και ότι τα σπίτια γίνανε από την σκληρή δουλειά τους . Θα μου πείτε γιατί θα καταλάβουν τίποτα από το ξύλο;..... προφανώς όχι. Απλά μερικές φορές δε κάνεις κάτι με σκοπό....

Για την κουβέντα με τις αποδείξεις και τα "μαζί τα φάγαμε" μου θυμίζει το "διαίρει και βασίλευε" εσείς τι λέτε?
Reply With Quote