View Single Post
Παλιό 28-01-2011, 23:45
Uriah Heep Ο/Η Uriah Heep βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή Απάντηση: Σιθωνία με ...λοξή ματιά!

Ως γνωστόν,για να γίνει μόντα για κανένα ταξιδάκι στη Βόρεια Ελλάδα, πρέπει να πλέξεις πουλόβερ με βελόνι και κουβαρίστρα και να έχεις απαραίτητα και καλό ωροσκόπο.

Κυριακή πρωί. Στο section "Συναντήσεις-βόλτες" όλα τα thread των βορείων για βόλτες είναι "κολλημένα" στο μηδέν, κενά κι αραχνιασμένα...
Ο καιρός φορτωμένος με μαύρα σύννεφα σαν τηγάνια...

Άκουσα ολόκληρο το διπλό LP (πάντα για βυνίλια μιλάμε) του Frank Zappa "Sheik Yerbouti", προσπάθησα να συνεχίσω "Τον πέπλο" του Κούντερα χωρίς να μπορώ να συγκεντρωθώ (είναι δυνατόν μετά από Zappa?), ήπια τον δεύτερο καφέ, η οικογένεια στις κρεββατοκάμαρες θύμιζε ναρκωμένους κατοίκους του "Αρκτούρου" και τα φιλοσοφικά ερωτήματα του τύπου "η ζωή είναι μικρή-εσύ τι κάνεις?" άρχισαν να με δέρνουν πνευματικά. Η λύση σ΄αυτές τις περιπτώσεις είναι μία...
...παίρνω τη μηχανή και φεύγω...

Πρώτη σκέψη, να σουλατσάρω αορίστως, περνώντας πρώτα από το περίπτερο για εφημερίδες...
Καβαλάω λοιπόν τη Domi και φτάνω στο υπαίθριο πολυκατάστημα-περίπτερο, όπου η περιπτερού καταφτάνει με θηλυκότητα και περπάτημα επιλοχία του πεζικού, για να μΕ ρωτήσει τι εφημερίδες θέλω, μιας και δεν είχε ανοίξει ακόμα όλους τους πάκους.

Απέναντι απ΄το περίπτερο κάποιος εραστής της περιπέτειας έπλενε ...με αυστηρότητα την ντακαροθρεμένη ντουλάπα του (φουλ στα Touratech)...
...πιθανώς επειδή θα έβλεπε το βράδυ κανένα DVD στυλ "long way round" ...με συντροφιά...

Πίσω του σ΄ένα γκαράζ εθεάθη οξύλαλος μπουρούχα που ρωτούσε το έτερον ήμισυ "αν τα κλειδιά ήταν επάνω στο Μερσεντέ"...
Την στιγμή που ακούστηκε από τη μεζονέτα ..."πάρε το Τσερόκι γιατί θα βρέξει..." ΧΤΥΠΗΣΕ το κινητό μου!

Ήταν ο Θωμάς (TOMASKTM). Είχε πάει ήδη ενιάμιση η ώρα. Θα ερχόταν από την Έδεσσα στη ...Νύφη του Θερμαϊκού ή ερωτική πόλη ή Συμβασιλεύουσα κλπ κλπ για να πάει μ΄ένα φιλαράκι του, τον Χρήστο , τον γύρο της Σιθωνίας (γεμάτη 300άρα για μένα, 500άρα για τον Θωμά...αρκετά για ένα τσίπουρο στο Πόρτο Κουφό). Με ρωτούσε αν είμαι μέσα...

Κάτι τέτοια γίνονται και αρχίζεις να πιστεύεις στο Θεό...

Last edited by Uriah Heep; 29-01-2011 at 00:22.
Reply With Quote