29-01-2011, 23:25
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
|
|
Απάντηση: Τι μου συνέβη αυτές τις μέρες...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
νομίζω τα έχετε ε
αν τα (ξανα)γράψω θα επιστρέψει το post μου;
στις τελευταίες γραμμές που έσβησες έγραφε και "το ονοματεπώνυμο μου στη διάθεση σας"... γιατί έσβησες και αυτές τις γραμμές;
επίσης δεν βλέπω πουθενά καμία καταγγελία... εγώ είπα τι συνέβη, δεν κατήγγειλα κάτι, ούτε καν σχολίασα
αν τα γράψω τα στοιχεία μου (δεν έχω πρόβλημα), θα επιστρέψει το post μου;
κουράστηκα να το γράψω και δεν πρόλαβα να το πάρω και backup
ακόμα και αν τα έχεις και δεν σκοπεύεις για κάποιο λόγο που δεν ξέρω (και δεν έχω και όρεξη να μάθω) να τα ξαναεμφανίσεις, θα σε παρακαλούσα να μου τα στείλεις με ένα PM για να μην τα ξαναγράφω από την αρχή στο blog μου - ευχαριστώ
|
Η δική μου γνώμη είναι ότι αν αισθάνεσαι ότι σου παίρνουν πολλά για εργατικά μπορείς να πας σε άλλο συνεργείο να πάρεις προσφορά, η αν πιάνουν τα χέρια σου (που δεν πιάνουν απ'ότι κατάλαβα) άλλαξε τα μόνος σου τα πίσω τακάκια.... Δεν είναι δα και το Challenger...
Και στο κάτω κάτω κλέφτες θα γίνουν αυτοί που πληρώνουν νοίκι και μάστορες?
Και επειδή πρόλαβα και διάβασα το ποστάρισμά σου, δεν είδα να περιγράφεις και καμμιά απάτη... Το πιθανότερο είναι εσύ να μην κατάλαβες τι σου είπε ο μάστορας...
Λοιπόν πριν αρχίσετε να κατηγορείτε ανθρώπους που βγάζουν ψωμί και ταΐζουν τα παιδιά τους από αυτό καλύτερα να σκέφτεστε 10 φορές γιατί ως γνωστόν Scripta manent verba volant....
Last edited by Capitain; 29-01-2011 at 23:27.
|