29-01-2011, 23:46
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
|
|
Απάντηση: Τι μου συνέβη αυτές τις μέρες...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
Στο πρώτο μισό συμφωνώ μαζί σου. Ήδη φίλος προσφέρθηκε. Βασικά και εγώ ξέρω τι να κάνω, απλά δεν με εμπιστεύομαι σε τέτοιο βαθμό για θέμα που έχει σχέση με την ασφάλεια (κάποιος κάποτε - νομίζω εδώ υπάρχει το post μου από παλιά - μου άλλαξε απλώς λάστιχα και μάλιστα αυτή ήταν η δουλειά του, να βάζει λάστιχα σε μηχανές και κατάφερε να βάλει κάτι ανάποδα στο φρένο -δεν έπιανε το πίσω μετά- και να μου κόψει και το μισό καλώδιο του ABS... δεν ήταν δα και το Challenger).
Στο δεύτερο μισό δεν κατάλαβα... Τα δικά μου λεφτά δεν πρέπει να θρέψουν τα δικά μου παιδιά (ένα έχω btw); Πρέπει κάποιος με πλάγιο τρόπο να προσπαθήσει να πάρει κάτι που ΔΕΝ πρέπει να πάρει και είμαστε οκ; Αν έπιανε έπιασε, αφού δεν έπιασε δεν πειράζει; Σούπερ.
Σκέφτομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι γράφω και μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα και όταν σταμάτησα να γράφω εδώ. Μάλλον δεν πρέπει να χαλάμε καρδιές...
Αφού το λες, αν θες να ξέρεις ναι εγώ απάτη είδα (αφού το κείμενο μου δεν υπάρχει μπορώ να το πω - θα υπάρχει στο blog μου αργότερα).
Κρίμα που δεν μου απάντησε και ο συνονόματος Νίκος αν και ήταν on-line για πολύ ώρα μετά που έγραψα την απάντηση μου. Ίσως δεν το είδε. Ότι βέβαια του ζητάω, ισχύει.
|
Βασικά στο προφίλ σου δεν είδα τηλέφωνο, αλλά για το Νίκο εγώ δεν έχω ουδεμία αμφιβολία ή υπόνοια ότι μπορεί να προστατεύει συμφέροντα (αν αυτό υποννοείς)...
Απάτη εγώ θεωρώ το να σου πουν κάνει 5 δραχμές πριν στο φτιάξουν κι όταν στο φτιάξουν να σου ζητήσουν 10...
Αν πάς εκεί και σου πουν κάνει 10, παίρνεις το ματρακά σου και φεύγεις φίλε..
|