30-01-2011, 01:31
|
 |
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
|
|
Απάντηση: Τι μου συνέβη αυτές τις μέρες...
Το αρχικό ποστ του NLS ....
Απόσπασμα:
Όπως ξέρετε δεν γράφω εδώ, εδώ και πολύ καιρό (για τους λόγους μου), δεν σκοπεύω να αρχίσω, αλλά αυτό που έγινε πρέπει να το μοιραστώ και το καλύτερο (και σχετικότερο) μέρος είναι αυτό.
Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά όπως σας άφησα.
Αν οι admins νομίζουν ότι τα ονόματα πρέπει να κρυφτούν ας με κάνουν edit, εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα, ούτε κανένα συμφέρον. Κατά τη γνώμη μου τα ονόματα πρέπει να μείνουν.
Λοιπόν, όπως θα ξέρετε η Motogenesis του Πειραιά έκλεισε, πράγμα ΠΟΛΥ σοβαρό για μένα μια και ήταν σε απόσταση με τα πόδια από το σπίτι μου και βόλευε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για τα service μου κλπ.
Αναγκαστικά λοιπόν έπρεπε να βρω κάτι έστω κοντά στη δουλειά μου (Μεταμόρφωση), δυστυχώς η Motogenesis του κέντρου δεν μπορεί να με έχει πελάτη. Τι να κάνουμε.
Φυσικά στο βάθος του μυαλού μου ήταν και ο Παναγιωτόπουλος μια και θεωρείται από πολλούς ως η κορυφή του service για μοτό BMW και έρχονται όπως έχω ακούσει ακόμα και από άλλες πόλεις για να πάνε εκεί. Όμως για μένα πολύ μακριά (έστω μια αττική οδός - αλλά δεν είναι δρόμος που γουστάρω).
Βρίσκω λοιπόν ότι λίγα χιλιόμετρα βορειότερα από εμένα είναι η Motion & Style (νομίζω γράφουν και στο forum;...). Επειδή θέλω τακάκια πίσω (και σε λιγότερα από 1000 πάω και για το μεγάλο σέρβις των 40000) είπα να τους δοκιμάσω.
Από εδώ και κάτω περιγράφω (ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ - δεν θέλω μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, η περιγραφή είναι σχόλιο από μόνη της) απλά τι έγινε:
Παίρνω τηλέφωνο την προηγούμενη Πέμπτη (είχα ξαναπάρει και μου είχαν πει να πάρω μια μέρα νωρίτερα από τη μέρα που μπορώ να το πάω), μιλάω με κάποιον μηχανικό...
- "γεια σας, θέλω να φέρω τη μηχανή για τακάκια πίσω"
- "μάλιστα ελάτε αύριο από το πρωί"
- "οκ, δεν είμαι πελάτης σας, θα πρέπει να μου ανοίξετε και καρτέλα"
- "ελάτε και θα τα φτιάξουμε όλα"
- "μήπως μπορείτε να μου πείτε μια τιμή στο περίπου να ξέρω τι να έχω πάνω μου;"
- "όχι δεν ξέρω, πρέπει να ξέρετε τον αριθμό πλαισίου και να τον πείτε στην κοπέλα"
- "έστω περίπου;"
- "ε να σας πω τα εργατικά τουλάχιστον, μισό λεπτό... ...θα είναι 68 ευρώ με το ΦΠΑ μέσα" (δεν είπα κάτι για αυτό που άκουσα - σημειώστε ότι ΔΕΝ είπα τι μηχανή έχω ούτε ρώτησε - ίσως υπέθεσε)
- "οκ ευχαριστώ, στην κοπέλα να πω για τακάκια έτσι;"
- "θα πείτε για τακάκια πίσω και καλώδιο αισθητήρα" (ή σωληνάκι αισθητήρα, δεν θυμάμαι τι είπε - ίσως κάποιος μπορεί να μου πει και τι εννοούσε;...)
- "τι καλώδιο;"
- "αυτά αλλάζουμε έτσι πείτε στην κοπέλα"
- "οκ ευχαριστώ"
...την κοπέλα δεν την πήρα, μια και δεν είχα και εύκαιρο το VIN μου...
Την άλλη μέρα (Παρασκευή) έλεγα να το πάω απ' ευθείας, αλλά λέω δεν παίρνω και μια τον Παναγιωτόπουλο;
- "ναι γεια σας θέλω να φέρω ένα 1200GS για τακάκια πίσω"
- "οκ όποτε θέλετε από βδομάδα, ένα λεπτάκι είναι"
- "οκ πόσο θα πάει;"
- "δεν ξέρω τιμή, θα μιλήσεις με την κοπέλα;" (πάντα μια κοπέλα - μότο η Motogenesis είχε τον ψηλό για τα ανταλλακτικά χεχεχε)
- "οκ τι να πω, τακάκια πίσω έτσι;"
- "ναι"
(με συνδέει "με την κοπέλα")
- "ναι γεια σας, θα ήθελα να μου πείτε την τιμή για τακάκια πίσω σε 1200GS"
- "ναι βεβαίως... ...είναι 65 ευρώ τα μαύρα και 85 ευρώ τα χρυσά"
- "αυτό;"
- "ναι"
- "θα μου πείτε εργατικά;"
- "μόνο τακάκια δεν είπατε;"
- "ναι"
- "ε τι εργατικά, δεν είναι τίποτα, δεν έχει τίποτα"
- "ευχαριστώ πολύ"
...μάλλον καταλάβατε που θα το πάω...
Ότι θέλετε σχολιάστε εσείς, εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο (ίσως και να μην διαβάσω ούτε τα σχόλια σας εδώ που τα λέμε, δεν προλαβαίνω να μπω συχνά). Όπως είπα αν θέλουν οι admins να κρύψουν τα ονόματα, δικαίωμα τους (υποθέτω)... εξάλλου το σκέφτομαι να το βάλω και στο blog μου. Αλλά νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί (και αν έχει κάτι να πει και η Motion & Style... welcome).
Το ονοματεπώνυμο μου στη διάθεση σας.
|