View Single Post
Παλιό 30-01-2011, 09:20
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Τι μου συνέβη αυτές τις μέρες...

Η "όποια" κοπέλα στη M&S Κηφισιάς είναι στο ταμείο που εξυπηρετεί κατόχους και αυτοκινήτων και μοτό. Πάντα προωθεί τα τηλέφωνα προς το συνεργείο όταν αφορά μοτό. Επειδή είμαι συχνός επισκέπτης εκεί, σου λέω ότι η κοπέλα είναι σχετική μόνο με το αντικείμενο που είναι εντεταλμένη να ασχολείται. Μη κολλάς στο "κοπέλα" διότι και ο "χοντρός" που περιγράφεις που έχει περάσει και από τα δύο συνεργεία της Motogenessis είναι εξίσου (για εμένα) επικίνδυνος σε τέτοια ερωτήματα (έχω κάνει επίσημη καταγγελία στη BMW Hellas).
1. βάσει νόμου η εργατοώρα είναι εμφανώς ανακοινώσιμη στο συνεργείο.
2. υπάρχει συγκεκριμένος κατάλογος ανά εργασία και μοντέλο για τις εργατοώρες.
3. η σωστή διαδικασία που πρέπει να απαιτεί το συνεργείο μέσω της όποιας "κοπέλας" ή "χοντρού" είναι η καταχώρηση του VIN στο software της BMW και μετά όλα είναι εμφανή και κατανοητά και ανακοινώσιμα.

Το ποσό είναι εκπληκτικά μικρό για να φανταστώ ότι έχει γίνει εσκεμμένα λάθος για να σε "δαγκώσουν". Το καλώδιο που σου περιγράφουν δεν αλλάζει ποτέ σε αλλαγές στα τακάκια (δεν προβλέπεται) στις μοτό εάν δεν δεν υπάρχει αστοχία ή ατύχημα που επηρεάζει το κύκλωμα...
Προτείνω να μη κυνηγάς ανεμόμυλους γιατί χαλάς τη ζαχαρένια σου....και αντί να προσπαθείς να βγάλεις άκρη μόνος σου, ακόμα κι αν δεν θέλεις να γράφεις, στείλε κανά ΠΜ να πάρεις εμπειρίες και απαντήσεις...θα εκπλαγείς με ό,τι τυχαία ή ηθελημένα έχουμε συναντήσει στα συνεργεία......
Reply With Quote