View Single Post
Παλιό 30-01-2011, 11:22
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Τι μου συνέβη αυτές τις μέρες...

Παιδιά να δεχτώ ότι έγινε παρανόηση.
Επιφυλάσσομαι να ξανακούσω τι έγινε (και μαζί και ο Κώστας) ώστε να φανεί που μπορεί να έγινε αυτή.

Το θέμα είναι το εξής. Εφόσον ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ δεν φύλαξε τον ποπό της, έχασε έναν πελάτη. (κρίμα χάνω και την έκπτωση).

Σημειώστε ότι καμιά κοπέλα δεν έκανε λάθος. Με την πρώτη κοπέλα του πρώτου μαγαζιού ΔΕΝ μίλησα, μόνο με τον μηχανικό που είπε τα εργατικά και τι να πω στην κοπέλα (όταν θα της μίλαγα).

Από εκεί και πέρα (και δεν μιλάω για ανεμόμυλους - προφανώς υπάρχει συμπάθεια στο συνεργείο - και καλά κάνετε δικό σας θέμα), φτάσαμε να με λέτε διάφορα επίθετα έμμεσα ή άμεσα... έμμεσα έχω βγει τρελός, βαρήκοος, ενώ άμεσα έχω βρει είρωνας, κακοπροαίρετος και τελικά ότι τα έκανα και με κάποιο στόχο (να και ανεμόμυλοι από την πλευρά σας). Μάλιστα ένας από εσάς επιφυλάχτηκε ότι μπορεί να με αρχίσει και στις βρισιές επειδή θα του... ξεφύγει. Αυτά είναι όλα από πάνω και διαβάστε τα.

Όπως ξανάπα, έστω ότι δεν άκουσα καλά (???) ή ότι έγινε λάθος κατανόηση και από την άλλη πλευρά. Το δεύτερο ειδικά δεν μπορώ να το διασταυρώσω. Αλλά ξεχνάμε ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ και παρακαλώ να γίνει κατανοητό:

- Ένας καταναλωτής βιώνει κάτι. Σωστά μέχρι εδώ;
- Κάτι που πιστεύει ότι είναι στραβό.
- Αποφασίζει να ΠΕΙ τι βίωσε, χωρίς ΚΑΝ να πει ότι πιστεύει ότι είναι στραβό (δείτε το πρώτο μου post και πείτε μου αν ΔΕΝ έκανα έτσι).
- Αφήνει τους άλλους να συμπεράνουν ότι θέλουν.

ΜΟΥ ΛΕΤΕ (θέλω κάποιος να μου το πει ευθέως δηλαδή), ότι κακώς το έκανα;
Αυτό μου λέτε;

Και αν τελικά δεν είχα βάλει ονόματα, ΔΕΝ θα τα ζητάγατε κάποιοι; (και κάποιοι πριν ο Νίκος ξαναεμφανίσει το μήνυμα στείλατε PM και τα ρωτήσατε)
Μήπως αυτό θα ήταν πιο επιλήψιμο από μέρους μου;

Προσωπικά θεωρώ ότι ήμουν ΠΟΛΥ κύριος. Εσείς δείτε το όπως θέλετε (και είδα ήδη βασικά).

ΥΓ. GSManiac χαίρομαι που σε "βλέπω" και μένα μου έχετε ψιλο-λείψει ειδικά όταν μαθαίνω για τα ταξίδια του Πρετεντέρη μαζί σας (αν και δεν παίρνω πίσω και ότι έχω πει ότι δεν μπορώ τις τεράστιες παρέες αλλά τις 2-3 μηχανές, άντε 4-5 όταν ΔΕΝ είναι ζευγάρια). Και οι κόντρες με το Γιώργο είχαν φάση (αλήθεια πως δεν έγραψε εδώ;...) απλά και τα πολλά "ΟΣΦΠ-ΠΑΟ" με κούρασαν (δεν φταίει ο Γιώργος, εγώ αντέχω λιγότερο). Ενώ και ο χρόνος μου έγινε λιγότερος.

Last edited by NLS; 30-01-2011 at 11:28.
Reply With Quote