View Single Post
Παλιό 30-01-2011, 12:13
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Δόγμα μηδενικής ανοχής....

Μπορεί η δημοτική αστυνομία να αφαιρέσει πινακίδες;

Και στα Ιλίσια πάντως γίνονται συνέχεια έλεγχοι.

Στην οδό Δ. Αιγηνήτου υπάρχουν καμιά 50ριά μέτρα με πράσινη γραμμή που είναι για μηχανές μόνο. Πολύ συχνά δε βρίσκω να αφήσω τη μηχανή λόγω παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Οταν βλέπω κάποιον να θέλει να παρκάρει του το επισημαίνω. Οι περισσότεροι λένε ότι δεν γνώριζουν τι σημαίνουν οι γραμμές στο δρόμο και φεύγουν. Γενικά στην περιοχή, οι παράλληλοι της Β. Σοφίας είναι με μπλε γραμμή για τους περίοικους κι οι κάθετοι έχουν λευκή για τους επισκέπτες.

Γεγονός είναι ότι από τη στιγμή που άρχισε το μέτρο, η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Ξέρω ότι όταν θέλω να κατεβώ με το αυτοκίνητο θα βρω να παρκάρω κι ας πληρώσω.

Με τη μηχανή είναι ένα θέμα, διότι ενώ όπου έχει λευκή γραμμή μπορείς να αφήσεις τη μηχανή κάθετα στο πεζοδρόμιο,τουλάχιστον έτσι μου είπε δημοτικός αστυνομικός που είχα ρωτήσει, όπου έχει μπλε δεν επιτρέπεται. Εφαγα πρόστιμο παραμονές Δεκαπενταύγουστου παρόλο που ο δρόμος ήταν άδειος από αυτοκίνητα.

Δεν αντιλέγω ότι το μέτρο είναι εισπρακτικό, αλλά τουλάχιστον στις περιοχές που καλύπτονται από ΜΜΜ, δεν υπάρχει δικαιολογία για τους παραβάτες. Στις υπόλοιπες, ναι, ευκαιρία να τα πάρει ο δήμος.
Reply With Quote