View Single Post
Παλιό 30-01-2011, 18:41
Markas Ο/Η Markas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS, Yamaha WR250R
Προεπιλογή Απάντηση: [ΚΡΗΤΗ] ΘΡΥΠΤΗ ;;;;;; (Μία συμπαραγωγή Markas και Yns)

Κάπου εδώ τελειώνει πρακτικά η εκδρομή μας. Χωρίς άλλα απρόοπτα και με μία ευχάριστη κούραση φτάνουν οι φίλοι μας στο Ηράκλειο ο κάθε ένας στο σπίτι του, νύκτα πλέον, στις 18:03 ακριβώς!

Χιλιόμετρα εκδρομής 250 από τα οποία περίπου 70 στο χώμα.
Μέση ταχύτητα όλης της εκδρομής είναι 44χλμ/ώρα.

Μέση κατανάλωση για το Ασημί F800GS 5.2lt/100km
Μέση κατανάλωση για το Κιτρινόμαυρο F800GS 5.9lt/100km

Ας αφήσουμε όμως και τους πρωταγωνιστές να μιλήσουν μόνοι τους να πουν και αυτοί δύο λογάκια για την εκδρομή:
Extreme: Από τα πιο όμορφα σημεία με θέα που έχω ποτέ βρεθεί σε εκδρομή. Η διαδρομή αρκετά κουραστική, με στιγμές αγωνίας αλλά απολαυστική, όπως είναι πάντα το άγνωστο που γίνεται σιγά σιγά γνωστό. Βλέπετε, οι χωμάτινες εκδρομές είναι αυτές που σου μένουν πιο βαθιά χαραγμένες στη μνήμη, οι πιο όμορφες.
Διπλός: Η εκδρομή μου άρεσε. Είδα μέρη άγνωστα, είχε λίγη περιπέτεια όταν χανόμασταν και καταπληκτικά σημεία με θέα. Όσο και αν σοκάρω μερικούς που θα δούνε αυτό το ταξιδιωτικό, έχω να πω πως το φαγητό στην εξοχή με μπολάκια κτλ (ειδικά αν έχει νόστιμες ποικιλίες, ε Chef; ) είναι κλάσεις ανώτερο από το να φας σε ταβέρνα. Για χωμάτινη ολοήμερη εξόρμηση μιλάμε βέβαια, όχι για μικρή βόλτα όπου τρώμε του σκασμού το μεσημέρι με χαλαρή επιστροφή. Όλοι οι συνοδοιπόροι μας ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο δύσκολο εγχείρημα και πουθενά δεν ακούστηκε γκρίνια από κανέναν! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Extreme για τις άπειρες φωτογραφίες που τραβούσε με το ένα χέρι εν κινήσει και τον Θαρραλέο για τις στατικές και το βίντεο. Σεβασμός στον Έμπειρο που ήρθε με ελάχιστο ύπνο και κατάφερε να ανταποκριθεί αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στον Chef μια και ήταν η πρώτη του σοβαρή εκδρομή στο χώμα και δεν κώλωσε πουθενά!
Θαρραλέος: Ήταν άλλη μια τέλεια εκδρομή! Καλή παρέα, ωραίο πρόγραμμα, σωστός εξοπλισμός μοτοσικλετών και αναβατών, άψογος καιρός για 9 Γενάρη και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μέρη των οποίων την ύπαρξη αγνοούσαμε! Τα μηχανάκια μας για μια ακόμα φορά έδειξαν πως πάνε καλά παντού. Αν είχαμε μικρότερα δε θα προλαβαίναμε ποτέ να πραγματοποιήσουμε τη συγκεκριμένη εκδρομή ξεκινώντας και επιστρέφοντας τις ώρες που το κάναμε εμείς. Μια από τις επόμενες φορές να κρατάμε και σκηνές να κατασκηνώσουμε όμως, 'ντάξει; . Κάτι πρέπει να κάνω με αυτήν την κατανάλωση (5.9 lt/100Km μικτά) όμως γουστάρω να παίζω κιόλας, κι όσο το κάνω δε θα πέφτει!
Έμπειρος: Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και τους τέσσερις για την όμορφη χωμάτινη βόλτα που κάναμε, πραγματικά όταν έφτασα στο σπίτι ένιωθα άλλος άνθρωπος. Είναι από τις λίγες φορές που δεν κουράστηκα, και αυτό λόγω της επιλογής της διαδρομής από τον Διπλό μια και συνεχώς είχαμε μια ανταμοιβή της κούρασης με τη θεά που βρίσκαμε μπροστά μας.
Προς Διπλό: Περίμενα να έβαζες και φωτογραφία από ένα νησί που έβλεπες χαχαχαχα, αν θυμάμαι καλά ήταν η Κάρπαθος. Φαντάζομαι ότι οι παραισθήσεις αυτές ήταν λόγω του υψόμετρου. Τι να κάνουμε, φίλε, είχες και εσύ τα ελαττώματά σου αλλά αυτό αφορά την Extreme, όχι εμάς... Α και μην ξεχάσω, βάζε λιγότερο αέρα στα λάστιχαααα…
Προς Extreme: Δεν ξέρω πως σε έπεισε ο Διπλός να τον ακολουθείς, εγώ το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ή ότι σε πληρώνει ή κάτι πίνεις πριν ανέβεις ή λείπουν από το DNA σου βασικά γονίδια πόνου. Και παρόλα αυτά βγάζεις και φωτογραφίες, τι να πω !!!!!
Προς Chef: Μηχανή 18000 ,φαγητό 50 ευρώ, βενζίνα 25 ευρώ, λάστιχα για χώμα 250 ευρώ, κράνος με γυαλί 250 ευρώ, μπουφάν 250 ευρώ, παπούτσια/παντελόνι ?????? Εκεί σε έπιασε η τσιγκουνιά….
Προς Θαρραλέο: Φίλε Γιάννη είσαι απίστευτος! Αν και εσύ έσκισες το μηχανάκι σου άλλος το πήγε στο μάστορα χαχαχαχα (Διπλός). Συνέχισε έτσι και δε θα σε κάνει κανείς παρέα… Ελπίζω να ξαναπάμε σύντομα ένα παρόμοιο βολταράκι. Εγώ ψηφίζω δαγκωτό τον Διπλό για να βγάλει διαδρομή, απλά όχι πάλι τόσο υψόμετρο γιατί θα μου πει ότι βλέπει τη Σάμο………
Chef: .... (άργησε λίγο, περιμένουμε σχόλιο αργότερα...)
Reply With Quote