Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fast&Furious
Εγω θα το ξαναπω.Δες το θεμα πιο καλα γιατι το μοτο εχει λιγα χλμ.Και εκει να πατησεις.Σε αλλες περιπτωσεις εχουν πληρωση μονο εργασια.Κανε ενα κοπο και πηγαινε να μιλησεις με τον τεχνικο υπευθυνο στην BMW HELLAS.Μπορει το μοτο να εχει βγει απο την εγγυηση αλλα αυτο την ξεχωριζει απο τις Γιαπωνεζικες εταιριες η αντιμετωπισει μετα!!!!!!!!!!!
|
Ξερει καποιος που πρεπει να απευθυνθω ετσι ωστε να μιλησω με καποιον ?
Την Παρασκευη καλεσα στο Τμημα Παραπονων (2109118001) αλλα μιλησα με μια κυρια και μου ειπε στειλτε μας επιστολη να το επανεξετασουμε, να το ξαναδουμε και ολα αυτα τα ''απροσωπα'' που σου λενε απ το τηλεφωνο.......
Ξερεις καποιος που μπορω να παω ή να καλεσω καποιον, ο οποιος ομως, να ειναι και υπευθυνος ?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol
Μην στενοχωριέσαι λοιπόν, σίδερα είναι. Σε ότι μπορώ να σε βοηθήσω απο μέρους μου, ειδικά σε θέματα ιντερνετ η ότι άλλο αν μπορώ, απλά πες μου....
|
Σε ευχαριστω πολυ οπως θα ηθελα να ευχαριστησω και ολα τα παιδια απο το forum για το ενδιαφερον τους.

ΥΓ Εγω τους εστειλα παντως μια επιστολη (ετσι να υπαρχει.....) στο οποιο περα απο το ιστορικο της ζημιας τους αναφερω οτι αυτο που περιμενω απο αυτους ειναι μια καλυτερη τιμη στο κοστος αντικαταστασης του κινητηρα (τα γνωστα 8000 ευρω) διοτι εαν μου κανουν μια καλη εκπτωση στην λιανικη του τιμη θα προχωρησω αμμεσα σε αγορα ενος 800 GS και το οποιο θα κανω εαν με ''βοηθησουν'' και αυτοι.