Απάντηση: Σούριγιαν-Ουρντούν ...υπό λοξή οπτική γωνία
Σταμάτησα στα 50-100 μέτρα όπου έχει κυλικείο, τουαλέτες και τα συναφή.
Δίπλα μόλις είχαν παρκάρει 2 ελληνικά θηριώδη 4Χ4, ένα Audi κι ένα Mercedes, τα οποία δεν χάνανε την ευκαιρία να μου τρώνε τη σειρά στους ελέγχους στα τούρκικα γκισέ, όταν κατέβαινα από τη μηχανή.
Ένας 70άρης στιλ αγαπητικού ιταλικής ταινίας του ‘60 σε μεταποιημένη μορφή, έδειχνε το GPS του σ΄ ένα ληγμένο τζόβενο με την ιδιαίτερη ώσμωση πετυχημένου επαρχιακού senior brand manager αντιπροσωπείας ερωτικών αξεσουάρ.
Προχωρώντας προς την είσοδο, άκουσα τη σύζυγο του ενός να εξηγεί στην αλλοδαπή συνοδό του δεύτερου ότι … «παραμένουν απλοί άνθρωποι» …
Υπό άλλες συνθήκες θα καθόμουνα δίπλα τους, να απολαύσω νεόπλουτη εγκεφαλική ###### κατά ριπάς …
Το να παρακολουθώ αυτό το νόθο νεοπλουτέ οικοσύστημα, κυριολεκτικά με «φτιάχνει» και με διασκεδάζει περισσότερο από το να πάω θέατρο ή κινηματογράφο.
Εκείνη την ώρα όμως, ένοιωσα να με «χαλάει»…
Έκανα μεταβολή και πήγα πίσω στη βασίλισσα να ετοιμάσω ένα καραβίσιο, κράκερς, αμύγδαλα και τα σχετικά.
Πήρα τη μηχανή μακριά από την πασαρέλα τεστοστερόνης και πάρκαρα πάνω στον καρφωτό δρόμο που άρχιζε μπροστά μου.
Ο πλατύς και άδειος καινούργιος ασφαλτοτάπητας, κάτω από τον γαλανό ουρανό και ο δυνατός αέρας, μου εξασφάλιζαν ένα πιο οικείο περιβάλλον.
Βλέποντας τη πιστή «Βασίλισσα», η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι δεν θα την άλλαζα έναντι πινακίου μοτοσυκλετιστικού σούσι!
Δεν ξέρω γιατί, αλλά πιο εύκολα θα με έπειθε μια εχέμυθος θεραπαινίς του πρώην Υπαρκτού ότι έρχεται σε οργασμό, παρά μία μεταλλαγμένη νέας κοπής adv, ότι θα μου είναι αξιόπιστη …
Φωτό. Bolu
|