View Single Post
Παλιό 02-02-2011, 07:50
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: Ειμαστε σάιτ αγγελιών;;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Ασφαλώς δεν είμαστε ιστότοπος καταχώρησης αγγελιών.Ομως με προβληματίζει η εικόνα των στοιχείων επισκεψιμότητας θεμάτων:όταν "μπαίνω" βλέπω ότι τις αγγελίες παρακολουθούν εκατοντάδες και τα λοιπά θέματα "εμείς κι εμείς".Λόγος δεν μου πέφτει, φιλοξενούμενος είμαι κι εγώ όπως όλοι, αλλά μήπως θα έπρεπε να υπάρξει μια αναδιαμόρφωση με περισσότερα τεχνικά θέματα, συγκριτικά εξοπλισμού από αναβάτες, εμπεριστατωμένα ταξιδιωτικά και πάει λέγοντας;Σε ό,τι αφορά στις αγγελίες, με όλο τον σεβασμό στους συνφορουμίτες, φρονώ ότι το διαρκές spamming καταντά ενοχλητικό.Πάς να δείς μια καταχώρηση και οι σελίδες γεμίζουν με ένα διαρκές "καλοπούλητο" και την χαζοχαρούμενη φατσούλα που χαχανίζει.Τι θα έκανα εγώ;Μόνο χρήστες με 25 post και πάνω θα είχαν το δικαίωμα καταχώρησης.Και με το που άνοιγε το θέμα θα κλειδωνόταν.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με π.μ. ή στο καταχωρημένο (και τσεκαρισμένο) τηλέφωνο επικοινωνίας του χρήστη
Το καλοπούλητο, ειδικά όταν γίνεται μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα, φρονώ ότι τα μέλη το κάνουν για "bumping" - δηλαδή να ανέβει η αγγελία πιο πάνω ξανά, και δεν με ενοχλεί.

Στα άλλα που λες συμφωνώ και επαυξάνω...

Πάντως, το vbulletin και εφόσον το αποφασίσει η διαχείρηση, έχει την δυνατότητα να:

1. Να μην επιτρέπει ποστάρισμα αγγελίας με λιγότερα απο χ - ποστ του χρήστη,
2. Να μην επιτρέπει ποσταρίσματα άλλων μελών πλήν του χρήστη που άνοιξε το νήμα.

Last edited by gepol; 02-02-2011 at 07:51.
Reply With Quote