View Single Post
Παλιό 03-02-2011, 13:31
γιαγια αρκουδα Ο/Η γιαγια αρκουδα βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ν. φιλαδελφεια
Μoto: BMW K 1200 LT NEXUS 500 AX1 HONDA KABASAKI ZX636RR GSR600 SUZUKI
Προεπιλογή Απάντηση: αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από steliosx Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο καλημέρα,
Η ιστορία σου είναι πολύ δυνατή. Αυτό είναι το σχολείο που έβγαλες!! Το σχολείο της ζωής σου. Δεν έχεις την ανάγκη κανενός για να σου πεί "μπράβο" και τέτοια. Αν την είχες δεν θα είχες κάνει όλα αυτά που περιγράφεις. Περιγράφεις άνθρωπο με πείσμα, με αρχές και αποφασιστικό. Το να παίρνεις αποφάσεις για την ζωή σου είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Να ξέρεις ότι σε πολλούς ανθρώπους περνάει η ζωή τους χωρίς να παίρνουν αποφάσεις και ρίσκα για το παραμικρό (ότι είναι να γίνει άς γίνει λένε κλπ). Η ανταμοιβή σου είναι η οικογένειά σου και η αγάπη που παίρνεις από τους ανθρώπους σου.
Εχω όμως μια ΜΕΓΑΛΗ ένσταση.
Ο τίτλος του post είναι λάθος. Δεν καταλαβαίνω το όρο "ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ". Τι θα πεί αυτό. Υπάρχει δηλαδή κάποιος που πιστοποιεί ότι είσαι "ενγράμματος" ή "αγράμματος"; Και μην μου πείς για πτυχία και τέτοια, γιατί έχω να σου δείξω ανθρώπους "γραμματιζούμενους" με πτυχία, που δεν θέλεις να τους ξέρεις και ξέρω άλλους "αγράμματους" που με τιμούνε με την φιλία τους, οι οποίο από μόνοι τους είναι σχολειό ολάκερο.
φιλε το αγραματος ειναι γιατι δεν εμαθα ορθογραφια βαζωντας σαν πρωτη πρωτερεωτητα το να μπορεσω να επιβιωσω χωρεισ να γινω δαχτιλοδικτουμενος με της κακια ενοια και πιστευω οτι τα καταφερα. ολοι κανουμε τις επιλογες μας και καμια φορα οι προτερεωτητες μας μας κανουν να ιστερουμε σε κατι. σηνεβη κατι σε κοντινους ανθρωπους και μου την εδωσε...δεν μπορω ομως να βλεπω φιλους των παιδιων μου με οικονομικη ανεση με γωνεις φτασμενους και με μπολικο τουπε να περιφανευονται για τα παιδια τους και τα πανεπιστιμια που τα εστηλαν και το ποσα εδωσαν και εγω να ειμαι καθηγητης στο θεμα ορθογραφιας σε σχεση με αυτα. και οταν ρωτησα τους γιους μου γιατι δεν βγενουν με αυτους να γυριζουν και να μου λενε οτι αστους πατερα αυτοι ειναι σε αλλο κοσμο πια.... εχουν ξεφυγη....
σαν εμενα υπαρχουν χιλιαδες που εχουν περασει ζωρικα χρωνια και τα καταφεραν εμεις γιατι? τι ειχαμε περισοτερο μεσα στην μιζερια μας που δεν εχουν τωρα με ολλα τα καλα τους?
Reply With Quote