View Single Post
Παλιό 03-02-2011, 13:38
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Αγαπητε tattoo το ποιος ειναι "φασιστας" φαινεται απο τον τροπο που δεχτηκες τις απαντησεις ολων μας. Επειδη δεν σου αρεσαν,γιατι ο καθενας εχει την δικη του (σεβαστη) αποψη, αρχισες να μας αποκαλεις "φασιστες".

Ειμαι οπαδος της φρασης (που δεν θυμαμαι ποιος την ειπε): "Διαφωνω καθετα με την αποψη σου, αλλα θα υποστηριξω μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να την λες", κατι που δεν φαινεται να πιστευεις εσυ.

Στις τελευταιες δημοτικες εκλογες δεν πηγα να ψηφισω, γιατι δεν γουσταρω κανενα κομματοσκυλο, κανεναν αποτυχημενο επαγγελματια πολιτικο και δεν θελω να βγαλω στη βουλη αλλους, ωστε να γινουν κι αυτοι αποτυχημενοι.

Αγαπαω την χωρα μου, αλλα δυστυχως αν μου τυχει να φυγω στο εξωτερικο θα το κανω. Και θα το κανω γιατι δεν γουσταρω να βλεπω τον αλλοδαπο να ερχεται στην Ελλαδα, χωρις παπουτσια, χωρις δευτερο παντελονι, να του δινουμε ψωμι και μετα να σκοτωνει τα ιδια του τ αφεντικα, για να τα ληστεψει. Δεν γουσταρω να βλεπω ανθρωποι που δεν ξερουν οχι μονο την ιστορια μας, αλλα ουτε που πεφτει το Καλπακι,καλα καλα, να καταλαμβανουν μια νομικη και να ΑΠΑΙΤΟΥΝ ν αποκτησουν ισα δικαιωματα με τους Ελληνες, αλλα ΚΥΡΙΩΣ μ αυτους που τ αποκτησαν με νομιμο τροπο.

Για να μπορεσω να παω ομως στο εξωτερικο πρεπει να πληρω καποιες προυποθεσεις. Ετσι μου λενε οι αντζεντηδες που μιλω. Να εχω πτυχιο, να εχω visa (στις χωρες που απαιτειται), να δηλωσω τοπο διαμονης (και οχι να μπω σε μια νομικη σχολη, ας πουμε) και αλλα πολλα.
Η Ελλαδα δεν ειναι ενας "Νεος Κοσμος", οπου καποιοι ειδαν μια παρθενα γη για νεες ευκαιριες και αποφασισαν να παρουν ενα καραβι και να περασουν απεναντι.

Λυπαμαι πολυ που πιστευεις οτι η αποψη σου ειναι αυτη που πρεπει να εχουμε ολοι μας και επειδη δεν την εχουμε πρεπει να ειμαστε και φασιστες απο πανω. Λυπαμαι πολυ.