View Single Post
Παλιό 03-02-2011, 13:41
steliosx Ο/Η steliosx βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Μoto: BMW F650GS'08 (twin), ΧΤ500'01
Προεπιλογή Απάντηση: αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε το αγραματος ειναι γιατι δεν εμαθα ορθογραφια βαζωντας σαν πρωτη πρωτερεωτητα το να μπορεσω να επιβιωσω χωρεισ να γινω δαχτιλοδικτουμενος με της κακια ενοια και πιστευω οτι τα καταφερα. ολοι κανουμε τις επιλογες μας και καμια φορα οι προτερεωτητες μας μας κανουν να ιστερουμε σε κατι. σηνεβη κατι σε κοντινους ανθρωπους και μου την εδωσε...δεν μπορω ομως να βλεπω φιλους των παιδιων μου με οικονομικη ανεση με γωνεις φτασμενους και με μπολικο τουπε να περιφανευονται για τα παιδια τους και τα πανεπιστιμια που τα εστηλαν και το ποσα εδωσαν και εγω να ειμαι καθηγητης στο θεμα ορθογραφιας σε σχεση με αυτα. και οταν ρωτησα τους γιους μου γιατι δεν βγενουν με αυτους να γυριζουν και να μου λενε οτι αστους πατερα αυτοι ειναι σε αλλο κοσμο πια.... εχουν ξεφυγη....
σαν εμενα υπαρχουν χιλιαδες που εχουν περασει ζωρικα χρωνια και τα καταφεραν εμεις γιατι? τι ειχαμε περισοτερο μεσα στην μιζερια μας που δεν εχουν τωρα με ολλα τα καλα τους?
Σε καλαβαίνω. Δεν μπορώ να σου απαντήσω τόσο εύκολα. Η απάντηση μου είναι: ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Πραγματικά δεν ξέρω. Μπορεί να αντιλαμβάνομαι καταστάσεις, να υποψιάζομαι αιτίες κλπ, αλλά στην τελική... δεν ξέρω.
Reply With Quote