View Single Post
Παλιό 03-02-2011, 13:56
γιαγια αρκουδα Ο/Η γιαγια αρκουδα βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ν. φιλαδελφεια
Μoto: BMW K 1200 LT NEXUS 500 AX1 HONDA KABASAKI ZX636RR GSR600 SUZUKI
Προεπιλογή Απάντηση: αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από steliosx Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε καλαβαίνω. Δεν μπορώ να σου απαντήσω τόσο εύκολα. Η απάντηση μου είναι: ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Πραγματικά δεν ξέρω. Μπορεί να αντιλαμβάνομαι καταστάσεις, να υποψιάζομαι αιτίες κλπ, αλλά στην τελική... δεν ξέρω.
και εγω δεν καταλαβενω το γιατι. και εγραψα αυτο. γιατι οι συμερινοι νεοι που υποτηθετε ειναι πιο εξυπνοι απο εμας να περναει η ζωη τους μπροστα απο τα ματια τους και αυτοι να τα κληνουν και να μην απλωνουν το χερι τους να την πιανουν αλλα να πεφτουν στα ναρκοτικα. να κανουν ####υς ευημερους εχωντας ακομα και παιδια και γενικα να ζουν μια ζωη ανιπαρκτη. υποτηθεται οτι ο κοσμος προοδευει ειναι αυτη προοδος?
να ξωδεουν οι γωνεις μια περιουσια για να σπουδασουν στο εξωτερικο και τα παιδια το μονο που μαθενουν ειναι απο που θα αγωρασουν την δοση τους και τελιωνοντας τις σπουδες τους να ειναι ενα μεγαλο και ακριβο τιποτε?
τι φτεει ? οι γωνεις? η κοινωνια που δεν τους εχει δοσει καποιο να εχουν σαν ιδαλμα να του μιασουν? τα ιδια τα παιδια που βλεποντας τα τηλεσκουπιδια τους κανει να αδιαφορουν για τα παντα? ....
Reply With Quote