Απάντηση: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Ο Φασίστας δεν κατηγοριοποιείται σε δεξιά ή αριστερά... Ο φασίστας είναι αυτός που επιβάλλει την γνώμη του στους άλλους! Ειδικά, αν ανήκει σε μία μειοψηφία και θέλει να επιβάλλει την γνώμη του στους πολλούς λέγεται Υπερ-φασίστας!
Αμφισβητώ αν κατάλαβες τι πολιτικά εξέφραζε ο καθένας από τους συνομηλιτές (συνφορουμίτες) σου! Για 'σένα όποιος αγαπάει την Ελλάδα, την πατρίδα των παππούδων του, ο πολιτισμός που κληρονόμησε, η γλώσσα του, όποιος αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του, είναι δεξιός και φασίστας!
Η αγάπη για την πατρίδα δεν έχει χρώμα και κόμμα και προφανώς δεν είναι φασισμός!
Όσον αφορά το θέμα των μεταναστών και της διακύρηξής τους, φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι κατευθυνόμενοι και από άλλα κέντρα εκμεταλευόμενοι. Οι οποίοι με το πλέον φασιστικό, εθνομηδενιστικό και ακραία παράνομο τρόπο τοποθέτησαν τους δύσμοιρους για κρέας στα κανόνια τους!
Τέλος, μιας και είμαστε σε forum μπεμβεδάκηδων, θα πρότεινα σε σας τους ευαίσθητους και ανθρωπιστές και Ρομπέν των Δασών, αλλά και παράλληλα προηγμένους, να πουλήσετε τα μοτόρια σας (της πλέον καπιταλιστικής μάρκας) να ταϊσετε κανέναν άμοιρο μετανάστη και άσε εμάς τους απολίτιστους από το απολίτιστο Ελλαδιστάν (το οποίο ειρωνεύεσαι...) να προσπαθήσουμε να παλέψουμε για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας!
|