View Single Post
  #9  
Παλιό 04-02-2011, 08:50
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS
Μηνύματα: 1,668
Προεπιλογή Απάντηση: Χειροπέδες στους διαχειριστές του www.thegreekz.com

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από adventure Εμφάνιση μηνυμάτων


Ότι παράνομο διώκεται μας αρέσει δεν μας αρέσει .


Μου αρέσει η άποψή σου αλλά την βρίσκω λίγο ακραία.

Για παράδειγμα κάποιος εδω μέσα έφερε το παράδειγμα του τυροπιτά, δηλαδή τα διόδια που πληρώνουμε δεν είναι παράνομα για κάποια έργα που δεν έχουν αρχίσει κάν ?

Παράνομος ήταν και ο Χριστιανισμός στους Ρωμαίους ..... επιβλήθηκε όμως.....

Σε καμία περίπτωση δεν λέω να καταλυθεί η τάξη απλά ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί με αυτά που διαβάζουμε και ακούμε σήμερα για το τί είναι παράνομο και τί όχι !!!!!
Ποιός έχει δίκιο για παράδειγμα στην Αίγυπτο και ποιός όχι . (Ακουσα πάλι από φίλο συμφορουμίτη την θέση "Οι Αμερικανοί κόπτονται για την δημοκρατία της Αιγύπτου ? όπως στο Ιράκ ?" πόσο δίκιο μπορεί να έχει κ.α.)
Οι καιροί είναι πονηροί !!!!!

Μακάρι να μπορούσε να υπήρχε στην ζωή ξεκάθαρα άσπρο και μαύρο αλλά όσοι δοκίμασαν στην ιστορία να το εφαρμόσουν απέτυχαν. (Χίτλερ, εκκλησία του μεσαίωνα, ο Αγαμέμνωνας που θυσίασε την κόρη του για χάρη των αξιών του για τον πόλεμο της Τροίας και στο τέλος τιμωρήθηκε από τους θεούς κ.α.)

Αρα καλά έκαναν τα παιδιά που στην εποχή που ζούμε και ήταν παράνομα διαμοιραστές αρχείων ή όχι ?
Ο νόμος είναι ξεκάθαρος λέει όχι αρκεί όμως μόνο αυτό ?
Reply With Quote