04-02-2011, 11:34
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Χειροπέδες στους διαχειριστές του www.thegreekz.com
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Οχι, ..............................................................................................................................Και κατι άλλο, εμας τι μας πειραζει αν η Χ τραγουδιστρια και ο Χ τραγουδιστης κυκλοφορουν με Hummer? εμεις πως κυκλοφορουμε με cayenne, mercedes......? ........................................................................σημερα!!! Οπως και καποιες κατασκευαστικες, καποιοι εμποροι, καλιτεχνες κ.α. άλλωστε!!!!
|
Έ, τώρα πάλι μπερδεύεις τα Varadero με τις BMW. 
Άλλωστε εγώ για το καλό τους το λέω των κοριτσιών και άλλων αγοριών του σανιδιού. Βγάλανε που βγάλανε όλα αυτά τα ΤΥΦΛΑ φράγκα από τα δικαιώματα και τα νυχτοκάματα, ας αλλάξουν και επίπεδο… ας πάρουν και κανένα αυτοκίνητο που στρίβεις και στρίβει, που φρενάρεις και δεν φρενάρει στον μπροστινό ή στην κολώνα, που στρίβεις και φρενάρεις ταυτόχρονα και το κάνει.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima
Γιατί ακόμη να πληρώνεις δικαιώματα εκατομμυρίων κι αυτών που έχουν αποδημήσει? 
|
ΌΞΩ ΡΕΜΑΛΙΑ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix
Εγω ενα εχω να σας πω:
Οτι ο κ.Βοσκοπουλος που πουλαγε τους δισκους του και τα CD του πολυ ακριβα (σημερινα χρηματα σιγουρα θα ηταν 15-25ευρω), χρωσταγε στην εφορια 5,5εκ ευρω και τελικα θα πληρωσει 5500ευρω (3χρονια φυλακη Χ 5ευρω/ημερα).
Και τον κ.Βοσκοπουλο εμεις τον φθασαμε εκει περα.
Και τωρα μας κοροιδευει. Ο ανθρωπακος ομως που χρωσταει 500ευρω στην εφορια παει φυλακη και δεν την εξαγοραζει.
Αυτα...!
|
... θα πληρώσει λέγοντας... τί εννοείς?   
Τον… κύριο Βοσκόπουλο δεν τον φθάσαμε εμείς εκεί… αλλά η κυρία Γκερέκου με τον Γιωργάκη. (Πώς μοιράζουμε έτσι τα κυριλίκια έ?). Το γιατί, αγγίζει τα όρια του πρωινάδικου. Για αυτό… Σοφικό GS Forum.
Να δούμε μέχρι πότε θα έχει εφαρμογή το ‘πίσσα και πούπουλα’ στα ρεμάλια.
|