View Single Post
Παλιό 06-02-2011, 19:31
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Στο έλεος των Αλγερινών το κέντρο της Αθήνας-βίντεο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω έναν συνεργάτη στην πλατεία Κουμουνδούρου ο οποίος μετά απο 25 χρόνια ετοιμάζεται να φύγει γιατι εκτός της αναδουλειάς το ενοίκιο που πληρώνει είναι υψηλό (4500 ευρώ) .Οταν του είπα γιατί δεν μιλάει με τους ιδιοκτήτες να χαμηλώσουν το ενοίκιο μου είπε ότι δεν υπάρχουν πια ιδιοκτήτες στην περιοχή (ετσι όπως τους εννοούμε εμείς) αλλά μεγάλα τράστ και εγχώρια και του εξωτερικού που έχουν αγοράσει τα περισσότερα ακίνητα και περιμένουν λίγο ακόμα να εξουθενωθούν οικονομικά και να φύγουν και οι εναπομείναντες εμπόροι για να μπορέσουν μετά να δράσουν με την ησυχία τους.

Το χειμώνα '97-'98 πήγαινα κάθε πρωί αξημέρωτα στην πλατεία Κουμουνδούρου για να πάρω το λεωφορείο για τον Παλάσκα. Η πλατεία ήταν γεμάτη Κούρδους που κοιμόταν σε χαρτόκουτα. Η αξία των ακιμήτων έπεσε όσο δεν πάει. Κάποιοι αγόρασαν τα πάντα, πιθανά όλοι έχουμε ακούσει ποιοί κρύβονταν από πίσω, ας μην το πω ανοιχτά και μας μηνύσουν για συκοφαντική δυσφήμηση. Αμέσως μετά έδιωξαν τους Κούρδους κι όλοι ξέρουμε πως εξελίχθηκε η περιοχή μέχρι τον Κεραμεικό.....

Προφανώς το ίδιο γίνεται σήμερα σε άλλες περιοχές. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι θα τα κάνουν ρε γ...ώτο! Οπως έλεγε κι ένας γνωστός μου....

Που στο λαιμό να τους κάτσουν και στους γιατρούς να τα φαν!!!! Η κακία!!
Reply With Quote