Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis
Ευχομαι ο μηχανικος σου να παθει οτι κι ο δικος μου να βαραει μυγες δηλαδη γκρινιαζοντας για την κριση...
|
Πασχάλη εγω δεν εύχομαι τίποτα για κανένα.Καθένας σ' αυτήν την ζωή απολαμβάνει ανάλογα με τα εργα του.Αλλωστε ποτέ δεν μπορείς να αποδείξεις στους παντογνώστες και αλάνθαστους τα λάθη τους.Ειδικά στην Ελλάδα που βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Ακόμη και εαν εχεις αδιάσειστες αποδείξεις πάντα φταίει κάποιος αλλος η κάτι αλλο.Θα δεχόμουν να μου πεί κάποιος οτι αυτό το εξάρτημα είναι ανώνυμο και αναξιόπιστο και κοστίζει 60 ευρώ και να με ρωτήσει για να πάρω εγώ την ευθύνη.Θα ηθελα επίσης να μου πεί οτι το αλλο εξάρτημα είναι επώνυμο και αξιόπιστο και κοστίζει 100 ευρώ.Αυτή είναι αντρίκια εξήγηση και θα την εκτιμούσα αφάνταστα.Φυσικά θα επέλεγα την επώνυμη,αξιόπιστη και ακριβότερη λύση.
Διότι οπως πολύ καλά γνωρίζουμε ολοι οτι το φθηνό είναι ακριβό.Θεωρώ οτι αυτήν την στιγμή στο βωμό του χρήματος και του αρρωστημένου κέρδους εγινα ενα πολύ καλό πειραματόζωο το οποίο χωρίς να το γνωρίζει έπαιξε την ζωή του κορώνα,γράμματα και κέρδισε.Βέβαια επειδή είμαι ρομαντικός βλέπω καλοπροαίρετα κάποια πράγματα και παίρνω την εκδοχή του μπορεί να μην συνέβη εξ επίτηδες ή η επιλογή του συγκεκριμένου εξαρτήματος εγινε απο αγνοια η κεκτημένη ταχύτητα.
Το σίγουρο είναι οτι δεν θα επαναληφθεί μιας και σκοπεύω στο μέλλον να είμαι πολύ πιο προσεκτικός και καχύποπτος ως προς τους ανθρώπους αλλά και τις ενέργειες τους.Την καλησπέρα μου σε ολους.