View Single Post
Παλιό 07-02-2011, 22:37
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι μου έμεινε και μένα από μία ηλιόλουστη Κυριακή…

Καταρχήν ο Σπανός. Ένας άνδρας παλαιάς κοπής, που ξέρει τη δουλειά του, και την κάνει καλά. Το στρατιωτικό ύφος δεν είναι στο στυλ μου, άλλα όταν οι καταστάσεις ζορίζουν, ξέρεις ότι μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Και αυτό σπανίζει στις μέρες μας..

Εύγε…

Ο Βαγγέλης (Evanslam), μου ήταν γνωστός από πριν και δεν έχω να πω πολλά…

Μόνο ένα πράγμα: Βαγγέλη, μια και είσαι αψηλός και ομορφόπαιδο, μη φοράς την κάμερα στο κεφάλι σου…

Όχι δεν είχε μαζί του την GoPro ο Βαγγέλης, αλλά ένας τύπος με Vstrom..

Η κάμερα στο κεφάλι του Βστρομά, ο οποίος δεν την είχε καν στο πλάι, αλλά στην κορυφή του κράνους, ήταν η πιο γελοία εικόνα που έχω δει το 2011. Ευτυχώς, που απαγορεύονταν η βιντεοσκόπηση της εκπαίδευσης και τον ανάγκασαν να τη βγάλει από το κεφάλι του, γιατί είχα κατουρηθεί από τα γέλια και δεν θα μπορούσα να συνεχίσω..

Τον Θάνο (Thandim), δεν τον ήξερα από πριν και ήταν για μένα η ευχάριστη έκπληξη της εκδρομής. Χαλαρός, cool, χιουμορίστας, ταξιδεμένος, ότι χρειάζεται δηλαδή μία ηλιόλουστη Κυριακή για να περάσεις καλά…
Και έχει χτυπήσει και ένα Ιράν, ένα Μαρόκο, μια Αρμενία…
Γιατί κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον αξιόλογο άνθρωπο από το forum, έχει πάει Αφρική και Ασία, ακόμη δεν το έχω καταλάβει..

Μόνο εγώ δεν έχω κάνει ένα πραγματικά adventure trip σε αυτό το forum???

Τελικά το gsforum κρύβει πολλούς θησαυρούς, οι οποίοι καλά θα κάνουν να εμφανίζονται συχνότερα…
Reply With Quote