View Single Post
Παλιό 08-02-2011, 00:02
tramgs Ο/Η tramgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: αθ.
Μoto: gs1200
Προεπιλογή Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Κωστας Γ Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας Παίδες , έχω και εγω πρόβλημα με την μπαταρία μου τώρα τελευταία (τα 2 τελευταία χρόνια).Πριν 2 χρ. άλλαξα την πρώτη με μια yassa, άντεξε ακριβώς 1χρ.,ε , είπα εγώ το μοτόρι είναι απαιτητικό θέλει τα αμπέρια τα σέα και τα μέα πάρε μια της μαμάς.Την πείρα την πλήρωσα βαπορίσια στον τοπικό μας αντιπρόσωπο και έκανε νέο ρεκόρ αντοχής 1χρ.και 1 μηνα.Την φόρτισα 2 φορες μέσα σε 1 μήνα στον μηχανικό μου.Εν τω μεταξύ το LIDL βγάζει φορτιστές με 20€ , πάρε έναν δεν ξέρεις ποτέ ........ (έχω ποστάρη σχετικά), δεν έπαιζα κάνα λαχείο ΠΡΟΠΟ λότο.Τσουπ σε μια βδομάδα περίπου των χρειάστηκα ξανά για 3 φορα!!!! Τώρα, ο μηχανικός που φόρτισε και μέτρησε την μπαταρία μέτρησε το ηλ. κύκλωμα μου είπε οτι δεν υπάρχει κάποιο εμφανές πρόβλημα (απώλεια ρευμάτων, βραχυκυκλώματα, αστοχία υλικών δυναμό κλπ, κλπ, κλπ,).Το ερώτημα μου είναι μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση της μπαταρίας απο την αντιπροσωπία που την αγόρασα (δεν ξέρω εάν καλύπτεται από εγγύηση και να μπω στην λούμπα της αναμονής το μοτόρι το κυκλοφορώ καθημερινά και μου είναι απαραίτητο) ή να παραγγείλω απο το φόρουμ?
Ευχαριστώ για την υπομονή σας .

Εάν η μοτοσυκλέτα είναι μέσα στην εγγύηση να πας και θα στην αλλάξουν χωρίς χρέωση!!!
Reply With Quote