View Single Post
Παλιό 08-02-2011, 18:13
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Ειμαστε σάιτ αγγελιών;;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Ασφαλώς δεν είμαστε ιστότοπος καταχώρησης αγγελιών.Ομως με προβληματίζει η εικόνα των στοιχείων επισκεψιμότητας θεμάτων:όταν "μπαίνω" βλέπω ότι τις αγγελίες παρακολουθούν εκατοντάδες και τα λοιπά θέματα "εμείς κι εμείς".Λόγος δεν μου πέφτει, φιλοξενούμενος είμαι κι εγώ όπως όλοι, αλλά μήπως θα έπρεπε να υπάρξει μια αναδιαμόρφωση με περισσότερα τεχνικά θέματα, συγκριτικά εξοπλισμού από αναβάτες, εμπεριστατωμένα ταξιδιωτικά και πάει λέγοντας;Σε ό,τι αφορά στις αγγελίες, με όλο τον σεβασμό στους συνφορουμίτες, φρονώ ότι το διαρκές spamming καταντά ενοχλητικό.Πάς να δείς μια καταχώρηση και οι σελίδες γεμίζουν με ένα διαρκές "καλοπούλητο" και την χαζοχαρούμενη φατσούλα που χαχανίζει.Τι θα έκανα εγώ;Μόνο χρήστες με 25 post και πάνω θα είχαν το δικαίωμα καταχώρησης.Και με το που άνοιγε το θέμα θα κλειδωνόταν.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με π.μ. ή στο καταχωρημένο (και τσεκαρισμένο) τηλέφωνο επικοινωνίας του χρήστη

Δεν το είχα παρατηρήσει και τώρα που το αναφέρεις είναι 300 άτομα παρακολουθούν τις αγγελίες, 200 το χιούμορ, 105 τα νέα μοντέλα, 125 ταξίδια στο εξωτερικό και 30 άτομα το ανώτερο τα υπόλοιπα θέματα. Τα συνδεμένα μέλη είναι 500 και 1050 οι επισκέπτες.
Τεράστια διαφορά που δείχνει ενδιαφέρον για τις αγγελίες και από μη μέλη.
Εδώ είναι που πρέπει να δήξουμε γιατί είμαστε μέλη του φιλικού GSForum και να καλωσορίζουμε το κάθε νέο μέλος που μπορεί να γίνει ενεργό στο μέλλον. Έτσι ξεκίνησα και εγώ και πιστεύω αρκετή από τα μέλη μας που ήθελαν απλά να κάνουν μια ερώτηση.
Δείτε εδώ ποιος ήταν ο λόγος που μπήκα στο φόρουμ
και έγραψα το πρώτο μου μήνυμα, μετά από υπόδειξη πήγα στο καλός ήρθες και τελικά είχατε την ατυχία να κάτσω

Όσο για το καλοπούλητα πιστεύω ότι γίνετε για να ανεβαίνει η αγγελία και να μην θάβετε .

Last edited by gandreas; 08-02-2011 at 18:15.
Reply With Quote