Kαλησπέρα σε όλους . . . αφού διάβασα όλα τα post αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τη προσωπική μου άποψη κ εμπειρία!
Ξυπνόντας ένα πρωινό πήρα τη μεγάλη απόφαση,επηρεαζόμενος από πολλούς φίλους,ν'αγοράσω μια μηχανή!Μέχρι τότε το μόνο δίκυκλο που είχα οδηγήσει ήταν ποδήλατο κ αυτό δεν είναι υπερβολλή.είμαι 29 τώρα κ αυτό τ'αποφάσισα πέρυσι!Το πρώτο σόκ το έπαθε ο δάσκαλος όταν με άκουσε να του ζητάω να βγάλω δίπλωμα για τη μεγάλη κατηγορία,το δεύτερο ήρθε όταν του ανακοίνωσα τη μηχανή που σκόπευα ν'αγοράσω!
Άκουσα πάρα πολλές γνώμες από πάρα πολλούς . . . μου πρότειναν σχεδόν τα πάντα αλλά εγώ μέσα στο μυαλό κ στη καρδιά μου είχα μόνο μία . . . ΒΜW R 1200 GS '08!!!
Nαί φίλοι μου πολύ καλά καταλάβατε,αγόρασα ένα ΒΜW . . . κάθε φορά που έβλεπα να περνάει κάποιο από δίπλα μου ερωτευόμουν ακόμα πιο πολύ!Ξέρω ότι σχεδόν όλοι σας θα έχετε μια απορία για την αλήθεια αλλά πιστέψτε με . . .
Λοιπόν,η επιλογή γίνετε ως εξής . . . τί μ'αρέσει,τι μπορώ ν'αγοράσω κ να συντηρήσω;Είναι ασφαλές;Αυτό εξαρτάται πάντα όμως από το τί έχουμε μέσα στο μυαλό μας . . . εκτός από το ABS που είναι κοινά αποδεκτό ότι σώζει!Αγόρασε κάτι που όταν το οδηγείς σου φτιάχνει τη διάθεση,σε κάνει να νοιώθεις ασφάλεια κ θα σε κάνει να περνάς πολλές ώρες κ χιλιόμετρα μαζί του έτσιώστε ν'αποκτήσεις εμπειρία!Το τί θα είναι,είναι υποκειμενικό . . . εγώ δεν ανεβαίνω πάνω σε σκουτερ κ streetάδικο και σίγουρα τα παιδιά που έχουν τέτοια δε θάλουν ν'αγοράσουν on-off!
Για μένα . . . BMW R 1200 GS!!! Ότι καλύτερο . . .