Απάντηση: "ΙΡΑΝ …λοξοδρομώντας με 4 γαλαζοελικόφρονες"
Μετά την τελευταία επίσκεψη της στο Salon de Beaute' της PRObike, η "Βασίλισσα" περνάει την πιό φορμαρισμένη της φάση!
Οι συνομήλικές της που έχουν πάθει ...στρές από την τεμπελιά, δεν ξέρουν τι να υποθέσουν!
Σε μία δίτροχη μπακαλοκοινωνία που περνάει μονίμως ταξιδιωτική κλιμακτήριο, όντως φαντάζει παράδοξο!
Μέχρι και μπουρδοβριθείς προβληματισμοί "αφοδεύονται" σε bavaro-forum για το αν η Africa μπορούσε να ακολουθήσει τις σύγχρονες Ιέρειες της μοτοσυκλετιστικής περιπέτειας...
Τα πράγματα είναι πολύ απλά...
.
...οι άνθρωποι ζουν σ΄ένα συλλογικό παραλήρημα, κυνηγώντας με Σταλινικό πάθος, να εξολοθρεύσουν το προφανές.
Ακόμη-ακόμη και οι συνταξιδευτές μου ΔΕΝ γνωρίζουν ότι είχα μαζί μου GPS!
To οποίο φυσικά ΔΕΝ χρειάστηκε να το "κρεμάσω" στη βάση του, ποτέ και πουθενά! Όπου προτίμησε συνταξιδευτής μου το GPS, από τον Ιρανό που σταμάτησε εθελοντικά να βοηθήσει, αγνοώντας τον υποτιμιτικά...
.
.
...αντί για Τουρκία, κατευθύνθηκε προς Τουρκμενιστάν!
GPS!!!
Το ανέκδοτο του ταξιδιού! Και ο έσχατος πωλητής μπρόκολου στη λαϊκή, θα τα πήγαινε περίφημα, ρωτώντας στις διασταυρώσεις αν δεν καταλάβαινε τις ταμπέλες!
Κι όμως, η κοινωνία των λόμπυ και των χόμπυ έχει δεχτεί τόσο βαθειά το ...δάχτυλο μέσα της που μερικοί προσθέτουν και βαζελίνη για να το ευχαριστηθούν!
Φωτό. Η "Βασίλισσα" αγναντεύει την εξωπραγματική θέα του τοπίου της Καππαδοκίας...
|