View Single Post
Παλιό 09-02-2011, 19:19
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Γιατρε μου (ortho) δεν τα βαζεις ολα ομως!!!

Το γιατι μπηκαν τα ΜΑΤ στο χωριο ειναι εδω http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=253567&cid=4 στην τελευταια παραγραφο που λεει για μολοτοφ, ναρκωτικα κ.λ.π.!!!!!! Και οχι για να κτυπησουν τους κατοικους οι οποιοι μην ξεροντας γιατι μπηκαν οι αστυνομικοι στο σπιτι του ''αναρχικου'' θεωρησαν οτι η εισβολη (με εισαγγελεα) σχετιζεται με το θεμα του ΧΥΤΑ.

Κι επιπλεον, τα ΜΑΤ, η αστυνομια και γενικα οι δυναμεις ταξης δεν εχουν τιποτα με εσενα και με εμενα, θα εχουν ομως και καλα θα κανουν να μου σπασουν και μενα το κεφαλι αν με πιασουν με μια ¨η δεκαμία μολοτωφ στο σπιτι μου!! ναι στο σπιτι μου!!!!

Οσον αφορα εμενα, αν και καταλαβαινω οτι εσυ εισαι εναντιον, καλως η αστυνομια κανει ελεγχους εντος και εκτος σπιτιων, καλως η αστυνομια με ακινητοποιει με χειροπεδες στον δρομο και μου χωνει και καμια σφαλιαρα οταν δεν σταματω σε σημα της για ελεγχο, καλως η αστυνομια με πυροβολει οταν δεν σταματω σε ελεγχο και πυροβολω στον αερα, καλως η αστυνομια εχει το μικροβιο της εξουσιας γιατι αν δεν το ειχε ο καθενας θα την εκανε οτι ηθελε!!!

Mηπως θα ηθελες επαναλειψη του Αθηναικου Δεκεμβρη του 2008 που η αστυνομια χαιδευε?? μηπως θελεις να ξανακαψουν τον αγνωστο στρατιωτη? Διοτι εγω τοτε παρακαλουσα να βαρανε στο ψαχνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι αυτα που βρηκανε στην κερατεα στην εφοδο στο σπιτι και οι δυο συλληψεις που εγιναν σε αυτο, αυτα τα ιδια προσωπα αφορουν!

Και μια εφοδος στα εξαρχεια δεν θα εβλαπτε!! Αν εμπαινε και ο στρατος, αυτες οι μοναδες που συζηταγαμε αλλου, και καθαριζε και μερικους ακομα καλυτερα!!!

Και για να τελειωσω με το θεμα, οταν κατσουμε στην καρεκλα του αστυνομικου θα καταλαβουμε ποσο νυκτωμενοι απο την δουλεια του ειμαστε!

Last edited by GeorgeP; 09-02-2011 at 19:26.
Reply With Quote