Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...
[QUOTE=GeorgeP;312650]Πως ειδες τις δικογραφιες? με ποια ιδιοτητα???
τις δικογραφιες τις ειδα γιατι ημουν με τον δικηγορο μας γιατι σου ειπα οτι ειναι πολυ δικο μου προσοπο.
Αυτα που γραφεις κορωνα μου, τα περι ''του φορτωσαν δυο κακουργηματα επειδη φορουσε μπουφαν μηχανης....'' μην τα λες σε εμενα σε παρακαλω πολυ, αλλα σε καποιον που ανεχεται να τον κοροιδευουν!!!!το λεω σε εσενα γιατι καποτε πρεπει να βγαλεις τις παροπιδες σου
Και στο κατω κατω αν μου φορτωσουν δυο κακουργηματα επειδη δεν ''ετρεξα'' σημαινει οτι "η βλακας ημουνα που δεν ετρεξα "η συμετειχα και δεν τους πηρα χαμπαρι να με κυνηγανε!! η οτι δεν εχω κανει τιποτα για να τρεξω
Ακομη και παρων να εισουνα/ειμουνα εισαι και ειμαι ανικανος να δω το παραπτωμα με το τροπο που το βλεπει και το ξεχωριζει ενας αστυνομικος!!!!τοτε μπραβο σου εσυ πρεπει να μας γραφεις απο την γουατεμαλα
Οτι και να μου πεις κορωνα μου ειμαι υπερ της αστυνομιας και των σωματων ασφαλειας εν περιοδω Δημοκρατιας και κατα αυτων εν περιοδω δικτατοριας!!το ξερω οτι εισαι κολλημενος
Ακομα και στις σφαλιαρες ειμαι υπερ να ριχνει η Αστυνομια αλλα δυστυχως ριχνει λιγες ¨η καθόλου, διοτι αν εριχνε πολλες οι τυποι που δικαζονται π.χ. ως στελεχη των ''Πυρηνων'' θα ειχαν φτυσει και τα δοντια τους καταμαρτυρωντας τους παντες και τα παντα, οχι τωρα που δεν αναγνωριζουν Δικαστηρια, Δικηγορους και Πολυτευμα!!!!!ΕΛΙΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ
Ο νομοταγης πολιτης ουτε φοβαται ουτε βρισκεται ''κατα λαθος'' σε μερη και ωρες που η περιοχη ''βραζει''. Καθεται σπιτι του!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ??
ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ
|