Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Το θέμα το ανέβασα όχι για να δείξω τι κάνουν τα ΜΑΤ, προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν ζουν ή πεθαίνουν, όσο είναι πίσω από τις μάσκες και σιδερόφραχτοι, απλά δεν τους θεωρώ ανθρώπους και συμπολίτες μου.
Εκείνο που με απασχολεί κι ανησυχεί είναι οι εντολές της πολιτικής ηγεσίας, όπως είπε ο συμφορουμίτης παραπάνω τα ΜΑΤ δεν έχουν ατομική βούληση, είναι ανδρείκελα. Αν τους πουν να χαϊδέψουν αυτόν που τους βρίζει, αυτό θα κάνουν.
Αυτό που με φοβίζει είναι ο αυταρχισμός που επιδεικνύει η σοσιαληστρική κυβέρνηση μας. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκφοβίσει τους πολίτες. Οπως το βλέπω εγώ, είναι σα να μας λέει καθήστε σπίτι σας και μη φωνάζετε διότι έχω τον τρόπο να σας γ...ήσω.
Οταν κάποιες μανούλες ΜΑΤατζήδων θα κλάψουν τα παιδάκια τους, να δούμε τι θα γίνει. Συνήθως από μακακίες γίνονται τα χειρότερα.
Η κυβέρνηση αντιδρά σπασμωδικά στις διαμαρτυρίες των πολιτών. Είναι άχρηστη κι επικίνδυνη.
|
Νομίζω ότι βρήκαμε το alter ego του GeorgeP.....
Θα προσπαθήσω να το διατυπώσω αλλιώς.
Ύστερα από πολλά χρόνια που ο καθένας σε αυτή την χώρα έκανε ότι ήθελε χωρίς να υπολογίζει κανένα σήμερα γίνεται μία ερασιτεχνική προσπάθεια να δείξουν ότι κάτι άλλαξε....και κάθε φορά που αλλάζει η ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. αλλάζει και το δόγμα αντιμετώπισης των καταστάσεων..
Δεν έχουν περάσει 2 χρόνια που Κος Μαρκογιανάκης είχε στριμώξει αναρχικούς και γιαγιάδες σε ένα αδιέξοδο πίσω από Νομική και τους βάραγε όλους μαζί.
Για μένα πάντως είναι αδιανόητο να πέφτουν οι μολότωφ βροχή και να μην πηγαίνει κανένας φυλακή....