View Single Post
Παλιό 10-02-2011, 09:49
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είναι κακό φίλε μου να είσαι αντιδραστικός, βοηθάει και τη συζήτηση, κακό είναι που έχεις βάλει τις παρωπίδες και δε θες έστω να τους ανοίξεις λίγο τη γωνία.

Κι ο δήμαρχος Λαυρεωτικής είναι κι αυτός αλήτης και ταραξίας;
Τα ναρκωτικα σε πειραξαν γιατρε μου? Οι μολοτοφ και τα συνεργα παρασκευης των δεν σε πειραξαν?
¨Η μηπως τα αδεια γυαλινα μπουκαλια μπυρας με το μπιτονι με βενζινη (20 λιτρα) και τα στουπια ηταν για....εισπνοες μαστουρας????

Να με μαυρισουν στο ξυλο δεν προκειται διοτι δεν παρευερισκομαι με αναρχικους. Δεν προκειται ακομα να με μαυρισουν στο ξυλο διοτι οταν και αν πεσω εν μεσω επεισοδιων θα παω και θα ζητησω βοηθεια απο τους ΜΑΤατζηδες για να βγω εξω απο την ''μαχη''!! Το εχω κανει στο παρελθον κι ετυχα της αμεριστης βοηθειας τους δύο φορες στο παρελθον στην περιοχη Εξαρχειων!!!

Αλλος τα εχει κανει σαλατα γιατρε μου διοτι, αν νομιζεις οτι το κρατος της ΝΔ, ¨η του ΠΑΣΟΚ οργανωνει επεισοδια τυπου Δεκεμβριου 2008 τοτε αναρωτησου τι εχει οργανωσει και τι οργανωνει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ που καλουν τον κοσμο σε επανασταση!!!!
Και για να καταλαβω, αν το Δεκεμβρη τυο 2008 οι αστυνομικοι ειχαν στειλει μερικους απο δαυτους στα νοσοκομεια με σπασμενα ποδια και χερια, ¨η αν ειχαν στειελι στην φυλακη για καμαι 10αρια χρονια καποιους αλλους θα ελεγες μπραβο στους ΜΑΤατζηδες ¨η θα τους ελεγες ''αλητες, γουρουνια, δολοφονους''? Σκεψου μονον ποσοι επεγγελματιες καταστραφηκαν τοτε στο κεντρο της Αθηνας και ποσοι ακομα καταστρεφονται σε καθε ''εξεγερση'' αυτων των αχρειων ''με τα μαυρα''!!!!

Το δεν θελουν ¨η δεν τολμανε να κανουν εφοδο στα εξαρχεια να το αναζητησεις στην Κερατεα ενα πρωτοις!!!! Διοτι μια εφοδο σε σπιτι εκαναν, με εισαγγελεα δηλαδη με ενταλμα και οχι ετσι αυθορμητα, και ξεσηκωθηκε ολη η Κερατεα για να καταγγείλει την ''βια της αστυνομιας''!! Δηλαδη θα μου ζητησει την αδεια η αστυνομια να κανει ελεγχο στο σπιτι μου με εισαγγελεα κι ενταλμα οταν εχει ενδειξεις (ναι μονον ενδειξεις) οτι εγω ειμαι εγκληματιας, παιδεραστης και δεν ξερω κι εγω τι άλλο? Σιγα μην με ρωτησει και καλα θα κανει να μην με ρωτησει!!!!
Εν δευτεροις και σημαντικοτερο σκεψου τους νεκρους σε μια τετοια εφοδο οι οποιοι αναμφισβητητα θα υπαρξουν!!!!
Ο πολεμος μεσα στις πολεις Γιατρε μου εχει θυματα, πολλα θυματα!!!!

Αντιδραστικος??? μαλιστα!!! Αντιδρω στο κατ'εμε παραλογο γιατρε μου, αντιδρω στο οτι γκρινιαζουμε που η αστυνομια δεν πιανει τους κλεφτες (αλλος μυθος και αυτος) και εξισταμεθα που οταν τους πιανει και τους καταχεριαζει λεμε ''μην βαρας το παιδι''!! Αντιδρω που μια φουχτα αναρχικοι κανουν την αθηνα λαμπογυαλο και τωρα την Κερατεα και οταν κανουν εφοδο στα σπιτια οπου βρισκουν και ''πυρομαχικα'' κι εμεις μιλαμε για την βια των ΜΑΤατζηδων!!!!!

Ο ανεξαρτητος δημαρχος λαυρεωτικης προερχομενος (και οχι υποστηριζομενος) απο το ΠΑΣΟΚ εχει ανοικτους λογαριασμους με το κομμα αυτο!! κανε τους συνειρμους σου και θα δεις αν ειναι ''αλητης και ταραξιας''!!!!
Reply With Quote