View Single Post
Παλιό 10-02-2011, 10:37
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως εγω που ημουν εκει σε είχε βάλει το κόμμα να τραβήξεις φωτογραφίες και να γράψεις ονόματα? ακουσα τον ηλικιωμενο να βριζει την μανα του αστυνομικου όποιος βρίζει τα ΜΑΤ τον βαράμε δλδ? ωραία ιδανικά πρεσβέυεις..., τα παιδια του και γενικα το σοι του πονταροντας στην ηλικια του και γιαυτο δεν θα τον πειραζαν!!!!! Ατυχησε ομως!!!! Γελάς βλέπω ε? Καλά να πάθει δλδ...

Ολοι οι ηλικιωμενοι καθοντουσαν δεξια και αριστερα, συμφωνα με το βιντεο, ο συγκεκριμενος πηγε να το παιξει τσαμπουκας(?) ένα γέρος μπροστά σε ένοπλη ντυμένη σαν αστακός διμοιρία των ΜΑΤ εσένα πως σου φαίνεται σαν εικόνα?
και μοιραιως εισεπραξε την βια, οπως θα εκανε ο καθενας μας σε καθε τσαμπουκαλη που του την ελεγε.
Μόνο που η αστυνομία δεν είναι ο καθένας και έχει υποχρέωση να προστατεύει τον κόσμο και όχι να τον βαράει.

Ολοι μιλαμε για τους ''λεβεντες'' ματατζηδες αλλα κανεις δεν μιλαει για τις μολοτωφ που εκτοξευονται σωρηδον απο άλλους πιο ''λεβεντες''. Ότι καμιά φορά οι ίδιοι οι Ματατζήδες πετάνε μολότωφ , φοράνε κουκούλες και σπάνε μαγαζιά φαντάζομαι το ακούς πρώτη φορά ε? Όπως και τη λέξη προβοκάτσια...

Οσο γιαυτους που περνουν αλλα δεν αγγιζουν και βρισκονται κατηγορουμενοι, ναι εχουν το δικιο τους δεν ειπε κανεις το αντιθετο, αλλα απο την άλλη μεσα σε τετοια επεισοδια αντε εσυ ματατζη και κανε δικαιη επιλογη κατηγορουμενου!!! Αν δεν μπορεί να το κάνει ούτε αυτός λοιπόν ας κάνει άλλη δουλειά, ποιος τον ανάγκασε να γίνει ματατζής?
Αλλα και ο φερομενος σαν κατηγορουμενος σε μια τετοια περιπτωση ο οποιος διαμενει στον δρομο των επεισοδιων και θελει να παει σπιτι του ¨η παει απο άλλο δρομο ¨η πιανει εναν ΜΑΤατζη του λεει οτι μενει εκει παρακατω και του ζηταει την βοηθεια του για να φτασει στο σπιτι του ασφαλης! Δεν καθεται να κοιταει ¨η ενδεχομενως να συμμετεχει εστω και με την παρουσια του εκει!!! Συνταγματικό δικαίωμα του καθενός είναι να παρεβρίσκεται σε όποιο δημόσιο σημείο θέλει όποτε αυτός θέλει. Αυτά που λες παραπέμπουν σε άλλες εποχές και είναι τουλάχιστον επικύνδινα. Όσο για το Ματατζή που βοηθάει τον ανυπεράσπιστο πολίτη να πάει σπίτι του τα ακούω και με πιάνουν τα γέλια. Πίστευα κι εγώ καποτε τα ίδια αλλά ήμουν 10-12 χρονών. Μετά πήγα σε κάποιες πορείες και είδα μόνος μου τι γίνεται. Εσύ τα βλέπεις μόνο από την τηλεόραση και τις εφημερίδες γι'αυτό έχεις τις απόψεις που έχεις.
Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα στα Εξαρχεια πριν πολλα χρονια οταν αναλογα επεισοδια ειχαν ξεσπασει εκει και βρεθηκα εγκλωβισμενος. Με πηγαν συνοδεια, αφου με κουκουλωσαν με τις ασπιδες τους μεχρι την πορτα της πολυκατοικιας οπου ηθελα να παω!!!!
Μπράβο να σε κεράσουμε μια πάστα!!!!!

Last edited by Neo; 10-02-2011 at 10:42.
Reply With Quote