
10-02-2011, 13:44
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...
Μιας και εισαι εριστικος και προκλητικος διαβαζοντας και κρατωντας μονον τα μισα θα σου απαντησω στον ιδιο τονο νεουδι μου!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
σε είχε βάλει το κόμμα να τραβήξεις φωτογραφίες και να γράψεις ονόματα?.........Γελάς βλέπω ε? Καλά να πάθει δλδ
|
Ξεχασες Νέε μου να διαβασεις και να αναφερεις εσκεμενα την παρακατω παραγραφο μου που ελεγε '''Φυσικα το παραπανω ειναι ενα ακομα σεναριο απο αυτα που γραφονται σε αυτο το νημα και γιαυτο το θεμα αλλα δεν παυει να εχει μια δοση αληθειας!!''
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
.....όποιος βρίζει τα ΜΑΤ τον βαράμε δλδ? ωραία ιδανικά πρεσβέυεις...,
|
Οποιος βριζει την μανα μου του βριζω την δικια του και μετα τον πλακωνω σε κλωτσομπουνιδια ακομα και αν ειναι διπλασιος απο εμενα, ειτε ειμαι ΜΑΤατζης ειτε ειμαι ναυαγοσωστης!!! Δεν εχει να κανει το επαγγελμα σε αυτο......και ως εκ τουτου ΝΑΙ αυτα τα ιδανικα πρεσβευω!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
ένα γέρος μπροστά σε ένοπλη ντυμένη σαν αστακός διμοιρία των ΜΑΤ εσένα πως σου φαίνεται σαν εικόνα?
|
Μου φαινεται οτι οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!!!! Να στο μεταφρασω?
Αυτη η αντιληψη του ''ειμαι ηλικιωμενος και θα με σεβαστουν'' χαθηκε απο τοτε που τα παιδια σταματησαν να σηκωνονται απο το καθισμα τους στο λεωφορειο οταν εμπαινε ηλικιωμενος και δεν υπηρχε πουθενα να καθισει!!!
Επισης αυτη η αντιληψη χαθηκε οταν οι μαθητες απαξιωνουν τους καθηγητες τους και κοντα σε αυτους ολους τους μεγαλυτερους τους!!
Εγω δεν ανηκω σε αυτην την καστα των αναρχοαυτονομων ξερόλων.......εσυ????
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
Μόνο που η αστυνομία δεν είναι ο καθένας και έχει υποχρέωση να προστατεύει τον κόσμο και όχι να τον βαράει.
|
Συμφωνοι, τοτε γιατι δεν αφησαν να κανει η αστυνομια την δουλεια της -να προστατευει τον κοσμο - οταν μπηκε ΝΟΜΙΜΑ με ενταλμα και εισαγγελεα στο σπιτι εκεινο, πραξη για την οποια ξεκινησε η φασαρια, παρα πηραν πετρες, ξυλα και μολοτοφ? εεεεε? γιατι?????? Ξερανε γιατι μπηκε η αστυνομια σε αυτο το σπιτι? Θα επρεπε η αστυνομια να οτυς ρωτησει..''να μπω?'' ρωτησαν οι ιδιοι μηπως? Οχι!!!! Γιατι?? Διοτι τους ετρωγε ο να μην πω!!!!!! Να γιατι!!! θελανε να δειξουν οτι ''το δικαιο του Πολιτη και η βια της αστυνομιας..............''. Οι ιδιοι προκαλεσαν ΑΥΤΑ τα επεισοδια!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
Ότι καμιά φορά οι ίδιοι οι Ματατζήδες πετάνε μολότωφ , φοράνε κουκούλες και σπάνε μαγαζιά φαντάζομαι το ακούς πρώτη φορά ε? Όπως και τη λέξη προβοκάτσια....
|
Σε μια μαχη οταν σου πετανε χειρομβοβιδα (σε πολεμο), πετρες, ξυλα, τουβλα κ.λ.π. ενστικτωδης αντιδραση ειναι να αρπαξεις μερικες και να τις πεταξεις πισω!!!! Το ακους πρωτη φορα εεεε?
Προβοκατσια!!!! Αυτο λεω κι εγω, προβοκατσια κατα της αστυνομιας που πηγε να πραξει το νομιμο εργο της, με νομιμοτατο τροπο και σε συγκεκριμενιο σπιτι ηταν τα επεισοδια αυτα!!! Προβοκατσια απο μεριδα ντοπιων πολιτικαντιδων εναντι της αστυνομιας!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
Αν δεν μπορεί να το κάνει ούτε αυτός λοιπόν ας κάνει άλλη δουλειά, ποιος τον ανάγκασε να γίνει ματατζής?....
|
Εσυ φαινεται ησουν πρωταθλητης στο παιχνιδι της......μυγας!!! Ξερεις αυτο που ενω κοιτουσες μπροστα ερχοντουσαν 20 φιλοι σου απο πισω σε κτυπαγανε στον ωμο και μετα ολοι μαζι κανανε μπιιιιιιζζζζζζ κι εσυ εψαχνες να βρεις αυτος που σε κτυπησε!!! Πρωταθλητης σου λεω!!!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
Συνταγματικό δικαίωμα του καθενός είναι να παρεβρίσκεται σε όποιο δημόσιο σημείο θέλει όποτε αυτός θέλει. Αυτά που λες παραπέμπουν σε άλλες εποχές και είναι τουλάχιστον επικύνδινα. ....
|
Σωστα τα λες, αλλα για πες μου εσυ που τα ξερεις τοσο καλα, αν σε ενα κλαμπ, που ισως εισαι ,γινει καυγας τι θα κανεις? θα κοιταξεις να την κανεις προς τα εξω σιγα σιγα ¨η θα κατσεις να τις φας κι εσυ κατα λαθος?
Αν εισαι στην πλατεια της γειτονιας σου και βγουν ροπαλα απο παρεες νεαρων τι θα κανεις? θα κατσεις να ρωτησεις το πως και το γιατι???
Για σενα φιλε μου αυτα παραπεμπουν σε άλλες εποχες γιατι δεν τις εζησες και νομιζεις οτι ετσι ηταν....δεν ηταν ομως ετσι, ηταν πολυυυυυυυ χειροτερα!!!
Αυτα που λεω φιλε μου παραπεμπουν στο ''εχουν γνωσι οι φυλακες'', κοινως απο καβγαδες, οδομαχιες κ,λ.π. που προξενουν ΑΛΛΟΙ ,ο εξυπνος ανθρωπος την κανει με ελαφρα πηδηματακια!! Κι αν ειναι το σπιτι του κοντα παει με το ελικοπτερο, κοινως απο αλλου!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
Όσο για το Ματατζή που βοηθάει τον ανυπεράσπιστο πολίτη να πάει σπίτι του τα ακούω και με πιάνουν τα γέλια. ....
|
Το οτι εχεις αντιπαθεια σε καθε τι το οποιο ειναι προορισμενο να διαφυλαττει με οποιον τροπο την ασφαλεια σου.....φαινεται, κανει μπαμ!!!!! Απο αυτο απορρεει και η αμφιβολια σου για το παραπανω.Αυτο ομως στην επομενη πορεια που θα πας να ξερεις οτι θα ειναι και η αιτια για να τις φας!!!!! Αν θες σου μεταφραζω την τελευται προταση αν δεν την καταλαβες!!
Γιαυτο, γελα οσο θες...........!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
Πίστευα κι εγώ καποτε τα ίδια αλλά ήμουν 10-12 χρονών.
|
Τωρα δηλαδη πόοοσο μεγαλωσες?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
Μετά πήγα σε κάποιες πορείες και είδα μόνος μου τι γίνεται.
|
Α, μαλιστα, ειδες τους ΜΑΤ ατζηδες να βαρανε χωρις λογο κι αιτια!!! Αυτο δεν ειδες????
Ξεχασες ομως εσκεμενα (παλι) να δεις αυτους οι οποιοι ξεκινανε τα επεισοδια πετωντας μολοτοφ και σπαζοντας το ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ προκαλοντας τους ΜΑΤατζηδες να βαρεσουν!! Ξεχασες ομως εσκεμενα να μας πεις (παλι) οτι αυτοι οι αναρχοαυτονομοι αλητες ανακατευονται μαζι σας στην πορεια κια καλυπτονται στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ πληθος και επιτιθονται μεσα απο εσας!!! Πως δηλαδη να ξεχωριστουν και να τις φανε μονον αυτοι οι αναρχοαυτονομοι? Μηπως η πορεια διαθετει συστημα excel ωστε να γινεται ''sort by koukoula'' ¨η ''sort by molotof type''?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
Εσύ τα βλέπεις μόνο από την τηλεόραση και τις εφημερίδες γι'αυτό έχεις τις απόψεις που έχεις.
|
Ετσι λες????? Λαθος λες!!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
Μπράβο να σε κεράσουμε μια πάστα!!!!!
|
το γαλακτομπουρεκο μου αρεσει!!!
Last edited by GeorgeP; 10-02-2011 at 13:50.
|