View Single Post
Παλιό 10-02-2011, 15:57
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναρκωτικά Γιώργο δεν έχω κάνει ποτέ. Ούτε στο ιατρείο δεν έχω, όχι ναρκωτικά, ούτε καν αναισθητικό, άλλη είναι η δουλειά μου.!
Δεν ειπα ουτε υπενοησα κατι τετοιο!!!!!

Απόσπασμα:
Δεν αναφέρθηκα γενικά στην αστυνομία. Αναφέρομαι πάντα στις μονάδες καταστολής..!
Δε με ενδιαφέρει αν έχουν απολυτήριο γυμνασίου ή μεταπτυχιακό. Εγραψα παραπάνω ότι όσο είναι με τη στολή δεν τους υπολογίζω για συμπολίτες μου κι ανθρώπους. Δεν είναι, είναι ενάντιά μου. Δεν προστατεύουν εμένα, προστατεύουν τα λαμόγια τα αφεντικά τους...!
Τοτε οταν θα σπασουν το ιατρειο σου οι γνωστοι/αγνωστοι ''συμπολιτες'' σου να μην φωναξεις τις μοναδες καταστολης να σε γλυτωσουν απο τα νυχια τους αλλα τους.....άαααααλλους συμπολιτες σου!!
Μιας κι εγω ειμαι ενας απο αυτους του άααααλους συμπολιτες σου μην με φωναξεις γιατι δεν θα ερθω, φοβαμαι (πραγματικα) οπως φυσικα και οι υπολοιποι άααααλλοι συμπολιτες σου!

Απόσπασμα:
Επειδή έχω πάει σε πολλές πορείες κι έχω παρακολουθήσει άλλες τόσες, τα επεισόδια είναι επιθυμητά. Ακόμη κι αν αυτοί που τα προκαλούν δεν είναι προβοκάτορες ( εδώ γελάμε ), το κράτος τα θέλει....!
αλλο παλι και τουτο!!!

Απόσπασμα:
Το ότι η αστυνομία πιά γενικά έχει πάντα "χουντική" νοοτροπία είναι γεγονός. Οι φωτισμένοι άνθρωποι είναι η εξαίρεση. ...!
το οτι χρησιμοποιεί βια στην βια ειναι χουντικη νοοτροπια????
Δηλαδη, αν με κτυπησεις και σε κτυπησω πισω ¨η αν μου σπασεις την τζαμαρια του μαγαζιου μου και σε μαυρισω στο ξυλο ειμαι χουντικος???
Τι να πω, αντιληψεις ειναι αυτες, ο καθενας με μια!

Απόσπασμα:
Και τελικά, όπως αρχικά είπα, αυτό που με ενοχλεί πιά σφόδρα είναι η γενική γραμμή αντιμετώπισης του κόσμου. Η κυβέρνηση τα έχει κάνει ##### και τρομοκρατεί τον κόσμο....!
πάλι ιδίες αντιληψεις με τις οποιες εγω δεν συμφωνω! Αλλα αλλο εγω κι αλλο οι άλλοι!

Απόσπασμα:
Ακουσα τον ΓΑΠ πριν λίγο να μιλά σε ημερίδα του αμερικανοεβραιϊκού λόμπυ στην Αθήνα. Αυτό που μου την έδωσε είναι ότι μίλησε στα Αγγλικά. Εχεις ακούσει πολλούς πρωθυπουργούς όταν μιλούν στην πατρίδα τους να χρησιμοποιούν ξένη γλώσσα;;;; Για μένα αυτό είναι απαξίωση εκ μέρους του πρωθυπουργού της χώρας του και των πολιτών της. Αυτό και μόνο αρκεί για να είμαι καχύποπτος και να εντάσσω κάθε ενέργειά του, αυτού και των κομματόσκυλων του σε σχέδιο καταστροφής της πατρίδας μου.....!
Στο αμερικανοεβραικο λομπυ μιλησε, τι καλυτερο για εναν πρωθυπουργο μιας χωρας να μιλαει στην μητρικη γλωσσα των ακροατων του????
Δεν εχεις προσεξει οτι ολοι οι ξενοι ηγετες που ερχονται στην χωρα μας λενε και κατι μικρο στην γλωσσα μας??
Οταν πανε οι δικοι μας εξω παλι το ιδιο κανουν, λενε δυο λεξεις στα Ελληνικα!!!!!

Απόσπασμα:
Να πάει να ψοφήσει αυτος και οι πραιτωριανοί του!
Γιατι δεν του το λες κατ ιδιαν???? Ντρέπεσαι, φοβασαι, δεν εχεις την δυναμη........τι?
__ / Γιώργος Α. Παπανδρέου :: Προσωπικός Κόμβος \ __

George A. Papandreou | Facebook

Last edited by GeorgeP; 10-02-2011 at 15:58.
Reply With Quote