Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo
καταρχήν τα ''τα νεούδι μου'' και διάφορους τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς κράτα τους για εκεί που σε παίρνει δεν με ξέρεις και από χθες και οι λαϊκισμοί τέτοιου είδους σε ανυψώνει μόνο σε απαίδευτο κοινό κάτι που δεν νομίζω πως είναι το forum. Όσο για την ηλικία μου -αφού σε βλέπω να αδημονείς να αποδείξεις πόσο πιο ''εμπειρος'' είσαι- σου έχω ξαναπαντήσει σε άλλο thread πως είμαι 28. Λογικό είναι να ξεχνάς, όχι τόσο λόγω της ηλικίας σου αλλά βλέπω από τον τρόπο σκέψης σου πως εγκεφαλικά βρίσκεσαι σε προχωρημένη σήψη.
|
γιαυτο και το ''νεουδι'' μου!!
Εχουμε 20 χρονια διαφορα νεε μου (αυτο ειναι καλυτερο?), ο γραπτος σου λογος στο πρωτο σου μηνυμα ηταν εριστικος και σε αντιμετωπισα με τον ιδιο τροπο.
Αυτα που εχω ζησει, πολιτικα εννοω, θελεις ακριβως άλλα 20 χρονια για να τα ζησεις εσυ, και μαλιστα δεν θα τα ζησεις με τον τροπο που τα εζησα εγω (Χουντα, διωξεις των αδελφων του πατερα μου, γυαρο, ξυυυυυυυυλο, φιλακισεις, μεταπολιτευση κ.λ.π.)
Κρατα λοιπόν την ακμαζουσα λιμπιντο σου, που σε οδηγει σε λεκτικους παροξυσμους, για ευρυχωρα διπλα κρεβατια και ασε τους άλλους με την εγκεφαλικα προχωρημενη σηψη να σκεπτονται πολιτικα!! Εσυ δεν........ ακομα εισαι ''προωρος'' πολιτικα και βγαζεις βιαστικα συμπερασματα μονον με την ιδεα οτι ισως/μπορει να.......!!
Απόσπασμα:
Καθόλου Μεσήλικά μου δεν τα ξέχασα, ''scripta manent'' όποιος ήθελε τα διάβαζε στο δικό σου πόστ και πήγαινε παρακάτω. Από εκεί και πέρα τεχνάσματα τέτοιου είδους (γράφω και κάτι για να επικαλεστώ ότι δεν εκράζει απολύτως εμένα να το έχω καβάτζα για αργότερα αν στριμωχτώ)τα έχουμε φάει στη μάπα από διάφορους πολιτικάντηδες χρόνια τώρα. Το αν εκφράζουν ή όχι τα πιστεύω σου πίστεψέ με φαίνεται πολύ καλά από το υπόλοιπο ύφος σου. Επίσης είναι κρίμα να έχεις φτάσει όσο χρονών είσαι (δεν με νοιάζει πόσο) και αντί να έχεις το θάρρος της γνώμης σου να κρύβεσαι πίσω από τέτοιου είδους τεχνάσματα.
|
Μετα απο αυτο δεν ειναι να απορει κανεις γιατι βλεπεις παντου εχθρους!!!!
Αν νομιζεις οτι χρησιμοποιω ''τεχνασματα'' για να την βγαλω καθαρη....γελιεσαι!! ¨η μαλλον σε ξεγελαει η απειρια σου!!!!!!
Η απειρια σου, οπως και η αυξημενη λιμπιντο, ειναι επισης οι αιτιες που δεν σε αφηνουν να δεις, μεσα απο τον γρα;πτο μου λογο, οτι παντα εχω το θαρρος της γνωμης μου την οποια μαλιστα υποστηριζω σθεναρα και στις συναντησεις μου στους καφεδες του φορουμ!! Face to face doude που λενε και οι γάλλοι!!!
Πες μου εχεις δει κανεναν αλλον που να γραφει τοσα και τοσα εναντιον των BMW? Eχεις δεις κανεναν άλλον να απανταει τοσο αιχμηρα και τοσο επιμονα σε ποστς σαν το δικο σου, απο το πρωτο σε αυτο το νημα μεχρι τωρα????
Αυτο λεγεται θαρρος της γνωμης!!! αλλα χρειαζεσαι +20 ακομα για να το καταλαβεις!!
Απόσπασμα:
Αν και δεν έχω βρίσει κανενός τη μάνα, καλά κάνεις κι εγώ κάνω τα ίδια. Αλλά ίσος προς ίσο αφού θα τον πλακώσω θα τον αφήσω κάτω και θα φύγω.Έχω να ακουμπήσω άνθρωπο τουλάχιστον 10 χρόνια είμαι 1.93 και 100kg δεν χρειάζομαι ούτε γκλοπ, ούτε ασπίδα, ούτε θα φωνάξω παρέα να τον βαράμε όλοι μαζί. Επίσης ότι νομικές συνέπειες θα έχουν τα δικά του χτυπήματα θα έχουν και τα δικά μου και δεν θα τον κλείσω μέσα για αντίσταση κατά της αρχής. Ματατζής φυσικά απαγορεύεται δια ροπάλου να ακουμπήσει άνθρωπο που δεν άπλωσε χέρι επάνω του αν δεν αντέχει ας βρει δουλειά αλλού.
|
δηλαδη αν στην πεσει καποιος 1.60 θα τον λυπηθεις? Εγω οχι!!! Ισα ισα θα μου κανει την δουλεια πιο ευκολη!!!!!!! Εκτος κι αν ειναι καρατεγκας οποταν εγω θα ειμαι ευκολη δουελια γιαυτον!!! αλλα ετσι ειναι οι μαχες σωμα με σωμα...καποιος χανει και οχι παντα ο αδυνατοτερος!!!
Απόσπασμα:
Ο κόσμος στις πορείες είναι τα πίτουρα???
|
τα πιτουρα ειναι οι πορειες οχι οι ανθρωποι που τις κανουν. Πιτουρα επισης ειναι και οι ταραξιες που ανακτευονται στις πορειες.
Κοτες ειναι οι ισχυροι οι ΜΑΤατζηδες!!!!!
Ολοι το καταλαβαν εσυ ο οξυδερκης πως και οχι?
Απόσπασμα:
Παιδί δυστυχώς πλέον δε με λες αλλά πάντα σηκώνομαι να καθίσει ένας ηλικιωμένος. Μην προσπαθείς να σχηματίσεις λάθος εντυπώσεις......Πάλι πρσπαθείς να σχηματίσεις λάθος εντυπώσεις, είχα καθηγητές στη σχολή που όχι μόνο σέβομαι και κρατάω επαφή αλλά είναι και μέντορές μου
|
ειδες πουθενα το ονομα σου γραμμενο σε αυτην μου την παραγραφο? μηπως εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι?
Αλλος προσπαθει για δημιουργια αλλων εντυπωσεων οχι εγω!
Απόσπασμα:
Το ενδεχόμενο η γενιά των νέων να σταμάτησε να σέβεται τη γενιά σου και τις μεγαλύτερες επειδή ακριβώς εσείς κατασρέψατε το μέλλον τους σου έχε περάσει από το μυαλό??
|
Για συζητησε το και με τους οικειους σου αυτο κατι θα ξερουν κι αυτοι, εξάλλου καπου κοντα στην ηλικια θα ειμαστε!!
Απόσπασμα:
Σου απάντησα παραπάνω.
|
Εισαι σιγουρος? που?
Απόσπασμα:
Γιατί προφανώς διαπίστωσαν ότι τα ΜΑΤ πήγαν για να φοβίσουν τον κόσμο και να τον αναγκάσει να κλειστεί στα σπίτια του και να μη βγει να διαδηλώσει..........Μήπως έτσι μπαίνει σε όποια σπίτια θέλει και συλλαμβάνει υποκινητές διαδηλώσεων?
|
Ε, το ακουσα κι αυτο!! μετα απο αυτο.....αστο!!! Ζητω το ΚΚΕ!!!
Ειπαμε +20!!
Απόσπασμα:
Τα ταραχοποιά στοιχεία πιστεύεις πως τόσα χρόνια η Ελλάς αδυνατεί να τα συλλάβει? Μήπως την εξυπηρετούν?
|
Ναι, σε δουλεια να βρισκομαστε μην τυχον και ξεμινουμε απο δαυτην!!!
Απόσπασμα:
Υπάρχει κάτι που λέγεται ένταλμα ξέρεις... άσχετα αν στις μέρες μας έχει καταντήσει ####χαρτο...?
|
Αμα δεν ξερεις καλο θα ειναι να μην μιλας!!! Ρωτα καποιον που ξερει απο ενταλματα, πως βγαινει ενα ενταλμα, τι σημαινει ενταλμα...... και μετα αποφασισε κατα ποσον ειναι ####χαρτο!!!!
Ειπαμε....+20!
Απόσπασμα:
Βρε σε μια μάχη γίνεται έτσι γιατί έχει 2 αντίπαλα στρατεύματα. Στην προκειμένη περίπτωση τα Ματ είναι εκεί για να διατηρήσουν την τάξη και αν χρειαστεί να συλλάβουν αυτόν που τη διαταράσσει. Όχι για να τραυματίσουν ούτε να σκοτώσουν κανέναν, έλεος στο 2011 είμαστε.
|
Και πως διατηρειται η ταξη οταν οι μολοτοφ βαζουν φωτιες εδω κι εκει? πως διατηρηται η ταξη οταν πετρες και μαρμαρα σπανε κεφαλια ακομα και αθωων? αυτα δεν τραυματιζουν κανεναν? Αυτα δεν ειναι οπλα δηλαδη? τι ειναι....τουρτες??????
Ειπαμε +20!
Απόσπασμα:
Να σε κάτι τέτοια διαπιστώνω πως μιλάω σε τοίχο...
|
Ξαναψαχτο!!!!!!! Τα εχω ζησει πολλες φορες!!!!
Απόσπασμα:
...........................................Ωστόσο αφού σου αρέσει να λαικίζεις και να προσβάλλεις τόσο περιμένω να δω που θα το φτάσεις...
|
Για θυμησου, ''.......σε ειχε βαλει το κομμα να τραβηξεις φωτογραφιες και να γραψεις ονοματα?''
Δικα σου λογια! Ποιος λαικιζει και ποιος προσβάλει??? απο αυτο ξεκινησε η ''διαμαχη'' μας!
Αλλα ειπαμε +20!!!!
Απόσπασμα:
.......................................στην πορεία αν βαράνε τον διπλανό σου το ίδιο είναι?
|
Χειροτερο, ''ο διπλανος σου σε μια πορεια δεν ειναι φιλος σου, δεν ειναι καν γνωστος σου, ειναι ενας αγνωστος ο οποιος δεν ξερεις για ποιον λογο κατεβηκε σε αυτην την πορεια. Στις πορειες ειμαστε ολοι μαζι αλλα ο καθενας ειναι μονος του αν ξεσπασουν επεισοδια. Η βοηθεια προς τον διπλανο μας, ακομα κι αν ειναι γνωστος μας, να δινεται μετα την απομακρυνση της αστυνομιας και αν δεν εχει συληφθει,........κ.λ.π.'', λογια των κομματικων ''ομαδαρχων'' της ΕΦΕΕ πριν απο την εναρξη της οποιασδηποτε πορειας, εν προκειμενω του Πολυτεχνειου τον Νοεμβρη, εν ετει 1979-1982 τοτε που συμμετειχα!! Κατι ηξεραν αυτοι!!!!
Ειπαμε +20, συν αλλες εποχες που δεν θα ζησεις!!!
Απόσπασμα:
Τόσα χρόνια ποτέ δεν ήρθε στη γειτονιά μου κανείς με ρόπαλα να με ενοχλήσει. Αν φτάσω στην ηλικία σου και έχε αλλάξει κάτι θα σου πω.
|
Τοτε πως εχεις αποψη για τις συλληψεις των ΜΑΤατζηδων? Πως ξερεις πως κρινουν ποιον και γιατι θα τον συλλαβουν? Αν εισαι μεσα στον καυγα, σε οποιονδηποτε καυγα (και σε αυτους των πορειων) φυσικα θα πας σουμπιτος μεσα!!! Τρεις φορες εχω παει ετσι μεσα....απο ΜΑΤατζηδες.....αλλα ημουν ανηλικος τις δυο και την τριτη με εβγαλε ο μπαμπας μου (διπλωματης)!
Ειπαμε +20!!!!
Απόσπασμα:
Εσείς που τη ζήσατε τις άλλες εποχές τι κάνατε? Τι αφήνετε πίσω σας έχετε γυρίσει το κεφάλι να δείτε?
|
Αυτο να το ρωτησεις σε αυτους που ακολουθεις (πολιτικα) σημερα εσυ!!!! Αυτοι ηταν στο πολυτεχνειο, αυτοι κυβερνησαν μετα και μεχρι σημερα οχι εγω και η γενια μου. Απλα ανηκαν στην γενια μου και μαλιστα οχι ακριβως, στο περιπου!!!
Απόσπασμα:
Σου ξαναλέω πως είμαι κατά της βίας από όπου και αν προέρχεται και έχω να εμπλακώ σε φασαρία από 18 χρονών και τηρώ το ''του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ'' Από εκεί και πέρα αν δω να χτυπάνε δικό μου άνθρωπο δεν είμαι από αυτούς που θα γυρίσουν την πλάτη και θα φύγουν.?
|
Αν χτυπανε δικο σου ανθρωπο σε συμπλοκη στην πλατεια κοιτα να τους μιλησεις με ωραιο τροπο να τον αφησουν με οσο το δυνατον λιγοτερα τραυματα.
Αν τον χτυπησουν σε πορεια ακολουθα τον κανονα του ''ομαδαρχη'' πιο πανω!! Οι ηρωισμοι του ειδους εχουν στειλει πολλους στα νοσοκομεια αλλα και στα θυμαρακια καποιους.
Απόσπασμα:
Δεν κατάλαβα τώρα, με απειλείς?
|
Που την ειδες την απειλη?? Παω εγω,πια, σε πορειες για να συναντηθουμε και να στις βρεξω? 1,93 και 100 κιλα εσυ 1,93 και 105 κιλα εγω συνηγορουμενης και της ηλικιας (28 εναντι 48 ) μαλλον θα με διαλυσεις....ελπιζω να με σωσει το γυμναστηριο που κανω χρονια!!!!!!!
Απόσπασμα:
Για λέγε...
|
οταν εχεις αντιπαθεια και μαλιστα τοσο εντονη εναντι των ΜΑΤατζηδων, σε μια πορεια θα κανεις κατι για να βγαλεις αυτο σου το συναισθημα. Θα βρισεις, θα κτυπησεις, θα πεταξεις πετρα, θα........κατι θα κανεις (αντι να φυγεις), και ο ΜΑΤατζης δεν θα σε λυπηθει!!!! Αυτο εννοουσα!
Απόσπασμα:
Είπα εγώ πως πάω στην πορεία μαζί με κάποιο πλήθος? Πάλι δημιουργείς εντυπώσεις?? Όσες φορές έχω πάει (λίγες) είμαι μόνος με την παρέα μου και αυτό γιατί δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα και δεν γουστάρω το καπέλωμα. ...
|
Το θεμα μου δεν ησουν εσυ, αναφερθηκα σε δευτερο προσωπο διοτι ανεμενα απαντηση του τι θα εκανες εσυ σε μια τετοπια περιπτωση!
Απόσπασμα:
Οπότε η λογική λέει τους βαράμε όλους μαζί για να τις φάνε και αυτοί που πρέπει, σωστά?
|
Η λογικη λεει ''φευγω μακρια για να μην τις φαω εγω, αυτος δηλαδη που δεν πρεπει να τις φαει''. Αν κατσω παω γυρευοντας εστω και αθελα μου, εστω κι αν δεν φταιω, εστω κι αν πηγα να βοηθησω τον φιλο μου κ.λ.π. Σε εναν καυγα (αντε παλι) ο ισχυροτερος βαραει επι παντων παρευρισκομενων διοτι δεν ξερει απο που θα του ερθει η επομενη, αν εισαι κοντα τις αρπαξες κι εσυ.......χωρις να φταις!
Απόσπασμα:
Έχεις δει φωτογραφίες πούλμαν να κατεβάζουν κουκουλοφόρους?? Ματ δίπλα να συνομιλούν μαζι τους? ε, εγώ τα έχω δει και live...
|
Αμεεεεεε!! που ζω εγω!!! Μονον που εγω ειδα και τι εφεραν πισω στο λεωφορειο (της ΕΛΑΣ εννοειται) αυτοι οι κουκουλοφοροι που ειχαν πρωτιτερα κατεβει απο αυτο!!!!
Απόσπασμα:
'Eννοια σου δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.
|
βρε πουθενα δεν θα τα χαλασουμε!!
Last edited by GeorgeP; 10-02-2011 at 19:45.
|