View Single Post
Παλιό 11-02-2011, 14:17
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: Τη βοήθειά σας παρακαλώ.

Εγώ πάλι απορώ με τα παραπάνω σχόλια καθώς αν δεν κάνω λάθος οι περισσότεροι έχουν 1200gs. Έχω το f800gs γύρω στους 9 μήνες με 7.500χλμ και θα σου έλεγα αν το πάρεις να το πάρεις οπωδήποτε με τη χαμηλή σέλα. Το 800gs με τη μαμά σέλα είναι στα 88 εκ. από το έδαφος άρα πιο ψηλό από το 1200.
Προσωπικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα καθώς είμαι 1.93 αλλά έχω δει άτομα στο ύψος σου να πέφτουν με το 800άρι τους από στάση σαν τα κοτόπουλα. Όχι ότι αν πέσει παθαίνει κάτι αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Ειδικά αν το βάζεις χώμα (είναι κρίμα να πάρεις το f800gs και να μην το βάλεις) θα έχεις πρόβλημα με το ύψος της μαμά σέλας.

Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν αν είσαι έμπειρος. Εκεί ακόμα και λίγο κάτω από το ύψος σου άτομα την κουμαντάρουν άνετα. Ίσως στο χώμα να εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα.

Όσον αφορά την οδική συμπεριφορά το ''μικρό'' δεν το έχω οδηγήσει αλλά είναι λογικό με 19'' μπροστινό να στρίβει καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το 800 δεν στρίβει, κάθε άλλο σε κατάλληλα χέρια κάνει παπάδες. (οκ υπερβάλλω αλλά δεν θα πει όχι πουθενά )

Φυσικά με τον 21'' μπροστινό που φοράει το 800gs ότι χάνει σε άσφαλτο το κερδίζει σε χώμα κάτι το οποίο αν το ψάξεις θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

Last edited by Neo; 11-02-2011 at 14:21.
Reply With Quote