View Single Post
Παλιό 11-02-2011, 14:35
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εάν αστυνομικοί έρθουν σπίτι σας και σας πουν να απομακρυνθείτε γιατί εντόπισαν γιάφκα στο ισόγειο με τρομοκράτες μέσα, εσείς….θα μαζέψετε τους φίλους σας και θα επιτεθείτε εναντίον τους φωνάζοντας όσα ακούγονται στα βίντεο?????? Εάν δεν σας το πουν αλλά εσείς πάλι επιτεθείτε , σημαίνει ότι γνωρίζετε τι γίνεται στο ισόγειο .

Όταν λοιπόν μια τοπική κοινωνία γίνεται όμηρος και ταυτόχρονα προστάτης του πλέον σάπιου τμήματος της πολιτικής ,δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα σε όλους. Και όταν λέω σε όλους εννοώ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . Η κατάσταση στην Κερατέα είναι πολεμική και δεν έχει σχέση με τη χωματερή, είναι από τις πλέον επικίνδυνες καταστάσεις που έχω δει .Αυτό γιατί έχω ενδείξεις ότι ο κεντρικός σχεδιασμός της εξουσίας ΘΕΛΕΙ κάτι πάνω από αυτό που γράφτηκε περί καραμπίνας.

Εάν γίνει αυτό που σχεδιάζουν το μόνο που δεν θα <<ανέχονται>> μετά τα ΜΑΤ (και όχι μόνο) είναι να τους σπρώχνουν κάτι γραβατομενοι < χλεχλεδες >* έξω από το υπουργείο υγείας και θα σου πω που θα πάει και το ιατρείο και το νοσοκομείο μετά μιστερ ντοκ.ortho . Έτσι για να μην σε παρεξηγώ όταν μιλάς για χουντική αστυνομία , μιας και μετά <<θα δοκιμάσουμε ίσως νέες μορφές διακυβέρνησης**>> και είναι και λίγο απίθανο να μιλάς τότε.!!!

* …το έγραψα για να με χαρακτηρίσεις κομπλεξικό χωρίς πτυχίο ,εγώ σε λέω καρά κομπλεξικό ΜΕ πτυχίο (και μεταπτυχιακό?) και να φαγωθούμε μεταξύ μας ,την ώρα που οι εχθροί είναι εντός των πυλών και κάνουν ΠΑΡΤΙ στην υγειά των κορόιδων ..(ημών)

** … YouTube - Δήλωση Μπενάκη ….εάν δεν κάνω λάθος είναι το μόνο που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα ….και βιάζονται (το χαμόγελο του Πετσα…που κολλάει ?)
--------------------------------------------------------------------------------
Τα κάτωθι ελαφρώς χιούμορ …
pirate αντίθετα με αυτά που λες εγώ διαπιστώνω πολλά κόμπλεξ με …πτυχίο …

Σύντροφε Neo καλά τα λες ..αλλά δε μας λες σε ποια μπλοκ συμμετείχες στις πορείες που λες ότι πήγες και πότε (βασικό αυτό)…

Αν θες να πεις κάτι, πέστο καθαρά φίλε μου!
Εγώ δεν χαρακτηρίζω κανέναν εδώ μέσα, εκθέτω τις απόψεις μου.

Σαχλαμαρίτσες και καλυμένη απαξίωση ξέρω κι εγώ.

Κι αφού με λες κομπλεξικό, 1 βασικό πτυχίο, 1 πτυχίο ειδικότητας κι ένα διδακτορικό. Και για να γουστάρεις ακόμη περισσότερο και 3 γλώσσες έως άριστα κι αλλες 2 που δεν εξάσκησα.

Σε κάλυψα;

Τα επί προσωπικού αλλού φίλε μου!

Δεν ενοχλώ κανένα και δε σχολιάζω συνήθως απόψεις εκτός αν με προσβάλλουν.
Reply With Quote