βρε παιδια η αστυνομια παιρνει εντολες απο την εξουσια,τον εκαστοτε υπουργο δημοσιας ταξης!κατα συνεπεια ειναι ευνουχισμενη και δεν μπορει να κανει τη δουλεια της οπως πρεπει και οπως θα ηθελε!ειναι βλεπετε στη μεση η παπαρια του ..."πολιτικου κοστους" που φοβουνται οι λαμογιοκυβερνωντες καρεκλοκενταυροι...!βγαινουν και μετα καποιοι σαχλαμπουχλες και φωναζουν"οριστε βαρανε το κακομοιρο το παιδακι(με την κουκουλα που φοραει λογω κρυου και τη μολοτωφ που δεν ειναι μολοτωφ αλλα μπυριτσα...)

ερχονται μετα κι οι δικαστες και βγαζουν λαδι τα παλικαρακια και δενει το γλυκο...

νομιζει καποιος πως η αστυνομια δε θα μπορουσε να καταστειλει αμεσα οποιαδηποτε αναρχοκο#####στικη διαδηλωση-καταστροφη περιουσιων των πολιτων?η ερωτηση βεβαια ειναι ρητορικη...,θα μπορουσε και μαλιστα πιο ευκολα απο οτι θα μπορουσε να φανταστει καποιος...
παντως πρεπει ν αποφασισουμε κι εμεις τι αστυνομια και τι αστυνομικους θελουμε!θελουμε να μην κανουν καταστολη?να κανουν καταστολη με κουστουμι και χρησιμοποιωντας το savoir vivre?να κοβουν κλησεις η να μην κοβουν επειδη θεωρουμε οτι ειναι εισπρακτικο μεσο?
στο κατω κατω θελουμε αστυνομια η ...δε θελουμε?
τελος να αναφερθω σε προσφατη προσωπικη μου εμπειρια την περασμενη τεταρτη στη συγκεντρωση γιατρων-φαρμακοποιων στο συνταγμα.
ηταν λοιπον τα ματ παρατεταγμενα μπροστα απο τους τσολιαδες πανω απο το σκαλακι μετα το πεζοδρομιο σε μια γραμμη μηκους 100 μετρων!εγω καθομουν αριστερα τους.τον περισσοτερο χρονο καθομουν στο σκαλακι μπροστα τους,πολλες φορες μαλιστα για να δω πιο μακρια περναγα τον κλοιο και ανεβαινα πιο πανω.ε δε μου ειπαν τιποτα,δεν προκαλεσα,δεν ασχοληθηκα μ αυτους,
δεν ασχοληθηκαν με μενα!