Απάντηση: Τη βοήθειά σας παρακαλώ.
1.74 εδώ. Μέχρι τον Απρίλιο δεν είχα ποτέ ψηλή μοτοσυκλέτα. Με την χαμηλή σέλα που είχα στην αρχή δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Μετά το 1ο σέρβις και αφού είχα συνηθίσει το ύψος έβαλα την κανονική καθότι με την κοντή μου μυρμήγκιαζε το δεξί πόδι (κοβόταν η κυκλοφορία) μετά από 100 χλμ. Από τότε (11500 χλμ έχω τώρα) δεν είχα πρόβλημα αν και θα ήθελα κυρίως στο off να μπορώ να στηρίζομαι καλύτερα σε κάποια δύσκολα σημεία που πρέπει να στηρίξεις τη μηχανή με τη μπότα. Με τα ασφάλτινα λάστιχα έστριβα χαλαρά με πολλά χιλιόμετρα, με τα TKC 80 δεν πηγαίνω πάνω από 120 (140 σε προσπεράσεις) για να μην τα κάψω αλλά πάω έτσι παντού, μπαίνει σε στροφή με 120 δηλαδή με 21'' και ημιχωμάτινο... Έχει φοβερό στήσιμο και δεν σε τρομάζει παρά το ύψος και το βάρος του.
Για την χρήση που θες το 650 είναι ίσως καλύτερο καθότι δεν φοβάται καθόλου τον βατό χωματόδρομο και στην πόλη έχει (λένε, δεν το έχω δοκιμάσει) καλύτερη συμπεριφορά.
Στην τελική πάρε όποια γουστάρεις περισσότερο, η μηχανή (για μένα) είναι έρωτας..
Last edited by yns; 11-02-2011 at 15:43.
|