View Single Post
Παλιό 11-02-2011, 16:47
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Χαίρομαι φίλε μου!
Καμιά αγωγούλα μήπως κάποτε κάποτε σωφρονιστούν οι ρόμποκοπ;
Γιάννη, επειδή απάντησες παραπάνω σε ποστ μου, θέλω να σου πω ότι δεν απειλώ. Δεν είναι του στυλ μου.

Επίσης, σχετικά με το αν σε υποχρεώνουν να πας στα ΜΑΤ, άσε εμένα να το γνωρίζω καλύτερα απο σένα. Μάθε να ακούς και κανέναν που σε κάποια θέματα έχει περισσότερες γνώσεις λόγω επαγγέλματος.

Γιατί αν ξέρεις περισσότερα για αστυνομία, να παραιτηθώ να γίνω ορθοδοντικός, αν και είμαι άσχετος από το επάγγελμα.

Επίσης, θέλω να σου πω ότι μπορεί κάποιος στο φόρουμ να είναι αστυνομικός και να υπηρετεί στα ΜΑΤ.
Δεν είναι καθόλου σωστό να τους τσουβαλιάζεις όλους και να μιλάς συνεχώς απαξιωτικά γι' αυτή την μερίδα ανθρώπων. Χαρακτηρισμοί όπως ρόμποκοπ, δεν νομίζω να ταιριάζουν στο φόρουμ. Αν έχεις κόμπλεξ, με τους συγκεκριμένους, τουλάχιστον εκφράσου κόσμια, για να μην νιώθει εδώ μέσα κάποιος άβολα, απλώς για το επάγγελμά του.

Δεν νομίζω να σου άρεσε αν συλλαμβάνονταν ένας ορθοδοντικός να κλέβει, να εγραφα εδω μέσα οι κλέφτες ορθοδοντικοί.

Εξάλλου απ' οτι θυμάμαι σε άλλο ποστ, πειράχτηκες όταν λέχθηκε ότι οι ορθοδοντικοί είναι φοροφυγάδες γιατί κανένας δεν κόβει αποδείξεις και αμέσως απάντησες ότι εσύ πάντα έκοβες. Δεν είναι άσχημο το τσουβάλιασμα?

Τώρα το αν είναι συμπολίτες σου οι ΜΑΤ, δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί με την δική σου λογική, δεν είναι συμπολίτης σου ο τροχονόμος που σου κόβει κλήση, ούτε ο εφοριακός που σε ελέγχει, ούτε οι του ΤΕΒΕ που θα σου βάλουν πρόστιμο. Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.

Αλλά λάθη είμαστε, μπορεί να κάνουμε και ανθρώπους
Reply With Quote