View Single Post
Παλιό 11-02-2011, 23:59
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Προτάσεις για πρωτοβάθμια παροχή ιστρικών υπηρεσιών

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη καλησπέρα, είναι αρκετά σοβαρό θέμα και όχι και τόσοναπλό να εφαρμοστεί στην Ελλάδα, π.χ. ένας καθηγητής Παν/μίου δείνει ένα σχήμα σε κάποιον ασθενή, το σχήμα το δουλεύουν δυο τρείς ομάδες συμπεριλαμβανομένης και της ομάδας του καθηγητή, πιστεύεις ότι ο ελεγκτής ιατρός του ταμείου θα μπορεί να κρίνει το σχήμα και να δώσει την συγκατάθεση του ή μέσα στην άγνοιά του θα τα κάνει μπάχαλο και αυτό είναι κάτι απλό
άστα Γιάννη θέλει πολύ δουλεία για να δουλέψει κάτι τέτοιο

Εχεις και δίκιο και άδικο. Αυτό που αναφέρεις είναι έρευνα κι υπόκειται σε άλλους κανόνες. Στη γερμανία ο καθηγητής μου ανέθεσε μιά έρευνα που ήθελε. Την άδεια την πήραμε από την επιτροπή βιοηθικής και χρηματοδοτήθηκε άμεσα από το υπουργείο "έρευνας και τεχνολογίας", δεν είχε να κάνει με ασφαλιστικά ταμεία.

Εχεις δίκιο να λες ότι κάτι τέτοιο θέλει δουλειά. Αλλά δεν κερδίζουμε τίποτα αν μείνουμε στο σημερινό καθεστώς.

Η ερώτηση είναι αν έχουν τα κότσια να κάνουν κάτι καινούριο για τη χώρα μας.

Προσωπικά κάνω τις προτάσεις μου σε διάφορα φόρα. Και δεν είμαι ο μόνος που τα γνωρίζω. Αλλά δε γίνεται να ενδιαφερόμαστε μόνο για το μικρόκοσμό μας. Στο τέλος θα μας πνίξει.
Reply With Quote