View Single Post
Παλιό 12-02-2011, 00:12
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Προτάσεις για πρωτοβάθμια παροχή ιστρικών υπηρεσιών

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχεις και δίκιο και άδικο. Αυτό που αναφέρεις είναι έρευνα κι υπόκειται σε άλλους κανόνες. Στη γερμανία ο καθηγητής μου ανέθεσε μιά έρευνα που ήθελε. Την άδεια την πήραμε από την επιτροπή βιοηθικής και χρηματοδοτήθηκε άμεσα από το υπουργείο "έρευνας και τεχνολογίας", δεν είχε να κάνει με ασφαλιστικά ταμεία.

Εχεις δίκιο να λες ότι κάτι τέτοιο θέλει δουλειά. Αλλά δεν κερδίζουμε τίποτα αν μείνουμε στο σημερινό καθεστώς.

Η ερώτηση είναι αν έχουν τα κότσια να κάνουν κάτι καινούριο για τη χώρα μας.

Προσωπικά κάνω τις προτάσεις μου σε διάφορα φόρα. Και δεν είμαι ο μόνος που τα γνωρίζω. Αλλά δε γίνεται να ενδιαφερόμαστε μόνο για το μικρόκοσμό μας. Στο τέλος θα μας πνίξει.
όχι Γιάννη δεν μιλάω για ερευνητικό πρωτόκολλο αλλά για σχήμα το οποίο θα πρέπει να το γνωρίζει να το έχει διαβάσει και να έχει παρακολουθήσει και τα παγκόσμια δεδομένα σε συνέδρια για να μπορεί να το κρίνει, τώρα αν πας σε μια επιτροπή του ΙΚΑ π.χ. και ρωτήσεις τους συναδέλφους πότε διάβασαν τελευταία φορά κάποιο paper στα αγγκλικα και όχι μετάφραση απο εταιρεία θα απογοητευτής
Γιάννη μου άστα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εδώ δεν γνωρίζουν τα αυτονόητα έχεις ρωτήσει κανέναν συνάδελφο να σου πει αν ξέρει τι είναι η σήμανση IVD σε σκευάσματα εξετάσεων ;
αν εισαί στην πίτα θα πιούμε καφέ και θα τα πούμε και από κοντά
Reply With Quote