View Single Post
  #1  
Παλιό 12-02-2011, 23:55
spartiatis Ο/Η spartiatis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: athens
Μoto: GS1200 ADVENTURE
Μηνύματα: 116
Προεπιλογή Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ!

Πριν 2 μέρες χρειάστηκε να πάω Κατερίνη για δουλειά.Ξεκίνησα από Αθήνα και συνάντησα 8!!!!!! σταθμούς διοδίων όπου έπρεπε προφανώς να βγάζω τα γάντια μου κάθε φορά να ψάχνω για ψιλά και να τρώω απίστευτη ταλαιπωρία και χρόνο,συν του ότι τα χέρια μου είχαν ξυλιάσει από το κρύο,κι ας φορούσα το καλύτερο μοντέλο γάντια γνωστής Ιταλικής εταιρείας!
Στη διαδρομή λοιπόν συνάντησα αρκετή αγανάκτηση εκ μέρους του κόσμου ,φορτηγατζήδες κατέβαιναν κι άνοιγαν τις μπάρες μόνοι τους,συνοδηγοί από επιβατηγά,σε μερικά διόδια μάλιστα υπάληλοι των διοδίων ήταν έξω για να κλείνουν τις μπάρες που άνοιγαν οι διερχόμενοι.
Κι όλα αυτά για ένα εθνικό δίκτυο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! ο δρόμος ήταν ένα απέραντο εργοτάξιο,λίγο έξω από το κάστρο έφαγα την πέτρα από τα προπορεύομενα φορτηγά.Πριν τα Τέμπη διόδια και μόλις βγαίνεις πάλι!!! διόδια!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Ειλικρίνα ζούμε σε μια χώρα παραδεισένια αλλά με απατεώνες πολιτικούς.....
Reply With Quote