View Single Post
Παλιό 18-05-2009, 23:07
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Προεπιλογή Απάντηση: ENDURO Βολτα με απροοπτα

Θα συμφωνησω με τον Δαναο.
Τα 200 δεν ειναι για travel enduro. Και travel enduro σημαινει παιρνω την μηχανη, ξεκιναω απο δω και φθανω χωμα μεχρι οπου θελω. Για καντο (ανετα φυσικα) αυτο μ ενα 200. Και αν ειναι να κουβαλαω αυτοκινητο και τρειλερ για να κανω travel enduro, χαιρετα μου τον πλατανο.
Αν μπορεις να δαμασεις ενα μηχανακι 200+ κιλων στο χωμα, πιστευω οτι μπορεις μετα ευκολα να μαθεις να οδηγεις και ενα 200.

Πριν ενα χρονο ειχα ενα KTM EXC400. Το ειχα παρει για να μην ταλαιπωρω το 1200GS. Παρα πολυ ωραιο μηχανακι το ευχαριστηθηκα πραγματικα. Μεσα απο αυτο βελτιωθηκα παρα πολυ στην χωματινη οδηγηση. Αλλα ολα εδω γυρω στην Αττικη. Ουτε να το φορτωσω μπορουσα, ουτε τιποτα. Ολα στην πλατη μου τα ειχα. Και οταν λεω ολα εννοω σαμπρελες, εργαλεια, νερο, αλλαξιές, κλπ, κλπ. Το θεωρεις αυτο εσυ travel enduro;
Μια φορα επιχειρησα και πηγα Αραχωβα-Αθηνα απο χωμα και στην επιστροφη επειδη επρεπε να γυρισω νωρις, επεστρεψα απο ασφαλτο. Περιττο να σου πω οτι ο ##### μου πεθανε.
Αυτο σημαινει travel enduro για εμενα, αλλα και για τους περισσοτερους. Να μπορεις να κανεις χωμα, ανετα και να φορτωνεις την μηχανη με πραγματα για διανυκτερευση και ολα τ αλλα. Αν ειναι να κουβαλαω και αυτοκινητο τοτε αυτο δεν ειναι travel enduro. Ειναι enduro σκετο.
Οσο για το κοστος; Αν δεν υπερβεις τα ορια των δυνατοτητων ενος big on-off, τοτε εισαι μια χαρα. Το κοστος θα μεινει σε απλες γραντζουνιες καπακιων, καγκελων και φλας.
Reply With Quote