17-02-2011, 14:11
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Μoto: BMW F650GS'08 (twin), ΧΤ500'01
|
|
Απάντηση: Ελαστικά για F650GS Twin
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paolo.b
Γεια χαρά σε όλους!
Ήρθε η ώρα να αλλάξω τα λάστιχα στο F650GS Twin μου γιατί έχω ακόμα τα εργοστασιακά Bridgestone Battle wing με 27.500 χλμ, και πλέον δεν μου δίνουν καμία σιγουριά...
|
Πολλά χιλιόμετρα βρε αδερφέ για ένα ζευγάρι λάστιχα. Ειδικά μάλιστα όταν λές ότι είσαι και 20% χώμα.
Εγώ έχω την ίδια μηχανή, η οδήγησή μου είναι μόνο στην άσφαλτο και μόνο σποραδικά και αραιά σε χώμα (απλή διέλευση χωματόδρομου) και είμαι στα 35.000 χλμ.
Μετά τα BT 501/502 που φοράς και εσύ, πήγα στα Continental Trail Atack. Πολύ καλά Λάστιχα, πολύ γρήγορη κορώνα, καλό κράτημα σε στεγνό αλλά και σε βρεγμένο. Είχα κάποια προβλήματα στην αρχή (κουνάγανε) και άλλαξα το μπροστινό (εντός εγγύησης όμως).
Μετά από αυτά έβαλα τα Pirelli Scorpion Trail, ίδιας κατηγορίας με τα προηγούμενα, με τα οποία είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι στο μπροστινό κάποια σχισίματα. Οδηγώ όμως και λίγο επιθετικά έξω από την πόλη.
Τώρα είμαι σε φάση πλέον που ετοιμάζομαι σιγά - σιγά ετοιμάζομαι και για άλλη αλλαγή και γλυκοβλέπω πάλι τα Conti.
Επίσης κάτι άλλο που κοιτάω είναι τα λάστιχα να κρατάνε καλά και όταν είναι σχετικά κρύα, γιατί τα πιό πολλά και τα πιο επικίνδυνα χλμ τα κάνω μέσα στην πόλη. Εκεί θέλω να έχω κράτημα.
|