View Single Post
Παλιό 19-05-2009, 21:54
Νικολας33 Ο/Η Νικολας33 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Χαλανδρι
Μoto: Honda Varadero MKII ABS
Προεπιλογή Απάντηση: ENDURO Βολτα με απροοπτα

Καλησπερα και απο εμενα!! Τωρα θα μου πειτε τι θελει ενας varaderas στην συζητηση για το χωμα? Απλα ειδα φως και μπηκα!! χα χα
Το θεμα ειναι για τι πραγμα τι θες την μηχανη!! Εγω οταν πηρα το varadero ηξερα τι ζητουσα! Ηθελα μια μηχανη ταξιδιαρα ακουραστη στο να κανει πολλα χλμ και πανω απο ολα αξιοπιστη!!
Ο αδελφος μου (βλ.danaos) μου ελεγε να παρω ελικα που παει παντου!! Και η απαντηση μου ηταν οτι εγω δεν θελω να παω χωμα!!
Ειναι γεγονοσ οτι οσο το "τερας" μου ειναι στην ασφαλτο δεν παιζετε...αλλα εκει που αρχιζουν τα χωματα 'η λασπες παταω φρενο!!
Και δεν ειναι θεμα βαρους!!!
Και εξηγουμε: Το τριημερο της πρωτομαγιας εφυγα ταξιδι με την motoadventure για Λιμνη Πλαστηρα! Εκανα 1300 χλμ σε ασφαλτο απο πολυ στενους επαρχιακους δρομους,με πολλες στροφες και οχι καλη ασφαλτο!! Κανενα προβλημα δεν υπηρχε!
Να πω οτι ημουν δικαβαλος και τριβαλιτσος γυρω δλδ στα 450κλ!!
Στην επιστροφη μπηκαμε απο καποιους χωματοδρομους με αρκετη λασπη σε ορισμενα σημεια!! Εκει υπηρχε προβλημα! οι ανατησεις τησ honda δεν ηταν για κατι τετοιο!! Το καταλαβενες!! Εβλεπες τα bmw κια δεν ειχαν κανενα προβλημα!! Αποτελεσμα: πισινο λαστιχο σε λουκι με λασπη, στωμωμα ελαστικου και μετρισα οικοπεδακι...αλλα ολα καλα!! Απλα εσπασε η κλειδαρια απο μια μπαγαζιερα!!
Σας τα λεω ολα αυτα για να σας πω οτι στα μεγαλα travell enduro το προβλημα δεν ειναι το βαρος αλλα για το τι ειναι φτιαγμενη να κανει η καθε μηχανη!! Η δικια μου θελει ασφαλτο τα bmw απλα πανε παντου!!
Και σας τομ λεει αυτο ενας αρρωστος hondaκιας που εχω οδηγησει ομως και bmw!!!
Ελπιζω να μην σας κουρασα!!!!
Reply With Quote